پنجشنبه ۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۸
پیاده‌روی اربعین زمینه‌ساز امت واحده اسلامی است

حوزه حجت‌الاسلام موسوی با اشاره به عظمت حرکت کاروان‌های پیاده‌روی اربعین، این راهپیمایی را نماد عشق و ارادت به سیدالشهدا و تجلی فرهنگ اهل بیت(ع) دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اهواز، حجت‌الاسلام سید نزار موسوی امام جمعه شادگان، عصر چهارشنبه در جمع کاروان بزرگ پیاده‌روی اربعین حسینی(ع) در محل سه راهی خور دورق این شهرستان، با بیان اینکه کاروان‌های پیاده‌روی اربعین هر سال با حضور پرشور و خودجوش زائران از نقاط مختلف کشور، جلوه‌ای از عشق و ارادت مردم به حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را به نمایش می‌گذارند، اظهار داشت: این حرکت عظیم، پاسخی محکم به تلاش دشمنان اسلام برای خاموش کردن شعله نهضت حسینی است.

امام جمعه شادگان با اشاره به حضور آزادگان جهان و عاشقان مکتب اهل‌بیت(ع) در این مراسم عظیم، افزود: راه امام حسین(ع)، راه نور، معرفت و آزادگی است و دشمنان هر سال از گسترش این حرکت جهانی در هراس هستند.

وی ادامه داد: حرکت عظیم کاروان‌های پیاده‌روی اربعین، تبلور آداب، فرهنگ و تاریخ مذهب تشیع است و پیوندی اجتماعی و فرهنگی عمیق میان اقوام، ملت‌ها و پیروان اهل‌بیت(ع) ایجاد می‌کند.

حجت‌الاسلام موسوی با اشاره به افزایش سالانه جمعیت زائران پیاده در اربعین حسینی بیان کرد: این حضور باشکوه، فراتر از یک حرکت عبادی، زمینه‌ساز شکل‌گیری امت واحده اسلامی بر محور ولایت و محبت اهل‌بیت(ع) است.

انتهای پیام./

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha