جمعه ۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۶
روند انتقال قدرت از غرب به شرق در دو سه سال گذشته شتاب بیشتری گرفته است+تصاویر

حوزه/ حجت‌الاسلام رفیعی گفت: در ۱۵ سال اخیر انتقال قدرت از غرب به شرق آغاز شده و در دو سه سال گذشته این روند شتاب بیشتری گرفته است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، حجت‌الاسلام رفیعی امام جمعه صفائیه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته به اوصاف انسان مؤمن اشاره کرد و نشاط و شادابی را یکی از صفات بارز مؤمنان دانست و اظهار داشت: این مؤلفه در تعالیم اسلامی بسیار مورد توجه قرار گرفته و در قرآن کریم واژه شادی ۲۵ مرتبه تکرار شده و روایات فراوانی نیز در این زمینه وارد شده تا جایی که در کتاب‌های روایی بابی با عنوان باب ادخال السرور وجود دارد.

وی افزود: شادی بر دو قسم است، شادی مثبت و منفی، شادی منفی که با گناه و معصیت همراه باشد مورد تأیید اسلام نیست، اما آنچه مورد نظر اسلام و تعالیم دینی است، شادی مثبت و نشاط است که علاوه بر آثار معنوی بر روح و روان انسان به سلامت جسم و تن نیز کمک می‌کند.

امام جمعه صفائیه با اشاره به دعای پیامبر اسلام خاطرنشان کرد: نبی مکرم اسلام در یکی از فرازهای دعای خود فرموده‌اند: خدایا از تنبلی و سستی و غم و ترس و بخل و سهل انگاری به تو پناه می‌برم و بر ما منت بگذار به نشاط و شادابی.

حجت الاسلام رفیعی، به عوامل ایجاد شادابی و نشاط اشاره کرد و گفت: عوامل متعددی اعم از عوامل روانی، عبادی، اخلاقی و ظاهری در این امر دخیل هستند، از جمله عوامل روانی می‌توان به مثبت‌اندیشی و حسن ظن داشتن و همچنین زندگی در زمان حال و سازگاری با شرایط موجود اشاره کرد.

وی تصریح کرد: داشتن هدف در زندگی از جمله مواردی است که باعث می‌شود انسان دچار شکست و سردرگمی نشود.

وی به مناسبت ۵ مردادماه، سالروز اقامه نخستین نماز جمعه پس از انقلاب اسلامی، این روز را گرامی داشت و تأکید کرد: اهمیت نماز جمعه به اندازه‌ای است که یک سوره کامل در قرآن کریم با عنوان سوره جمعه و با محتوای نماز جمعه قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: خداوند در این سوره مردم را به رها کردن کسب و کار و حرکت به سوی نماز جمعه امر می‌کند و توصیه دارد پس از نماز، از خداوند طلب رزق و روزی نمایند.

امام جمعه صفائیه یادآور شد: در روایات نیز آثار و برکات فراوانی برای نماز جمعه برشمرده شده است، از جمله برکات فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اخلاقی و فردی، امام علی(ع) در این زمینه فرموده‌اند کسانی که از خانه به قصد نماز جمعه خارج و در مسیر از دنیا بروند، بهشت بر ایشان تضمین شده است، همچنین پیامبر اعظم نماز جمعه را موجب آمرزش گناهان و دریافت ثواب می‌دانند و اشاره فرموده‌اند که خداوند برای نمازگزار جمعه پرونده جدیدی از حسنات باز می‌کند.

وی ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره ائمه جمعه پیشین صفائیه، از تلاش‌ها و زحمات آنان تقدیر نمود و همچنین از امام جمعه موقت، مسئول ستاد نماز جمعه، اعضای ستاد، خیّرین و بانیان ساخت و ساز مصلی که بی‌چشم‌داشت و مخلصانه فعالیت می‌کنند، تقدیر کرد.

حجت‌الاسلام رفیعی به تحولات منطقه اشاره کرد و ادامه داد: در ۱۵ سال اخیر انتقال قدرت از غرب به شرق آغاز شده و در دو سه سال گذشته این روند شتاب بیشتری گرفته است، شکل‌گیری گروه‌های مقاومت در منطقه از جمله نشانه‌های این انتقال قدرت تلقی می‌شود و شکست هیمنه رژیم صهیونیستی در "طوفان الاقصی" و ضربات محکمی که دریافت کردند نیز ناشی از همین روند است.

وی خاطرنشان کرد: این انتقال قدرت برای کشورهای غربی بسیار سخت است و آن‌ها تلاش‌های زیادی برای حفظ سلطه خود انجام می‌دهند، از جمله حمایت تمام‌قد از رژیم منحوس صهیونیستی.

خطیب جمعه صفائیه تأکید کرد: رژیم صهیونیستی با حمایت غرب در منطقه نگه داشته شده و کشورهای غربی با حمله به ایران و دیگر اقداماتشان در پی کند کردن این روند و انتقال قدرت هستند، اما شکست‌های سختی متحمل شده‌اند.

وی با اشاره به فجایع انسانی در غزه، اضافه کرد: ظلم بی‌سابقه رژیم صهیونیستی در غزه با هدف گرسنگی دادن به مردم، نابودی زیرساخت‌هایی چون آب، برق و انرژی و حمله به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی انجام می‌شود، آن‌ها علناً اعلام می‌کنند که اجازه نخواهند داد لقمه‌ای نان به مردم غزه برسد، اما خداوند همواره با حق است و مردم غزه با صبر و استقامت خود تسلیم این فشارها نمی‌شوند و به مبارزه ادامه خواهند داد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha