جمعه ۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۸
برخی کشورهای منطقه بویی از انسانیت نبرده‌اند

حوزه / حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد با اشاره به سکوت مدعیان حقوق بشر در برابر جنایات در غزه، گفت: برخی کشورهای اسلامی و منطقه که بویی از انسانیت نبرده‌اند، سبب شده اند که رژیم صهیونیستی حیات داشته باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اهواز، حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد، نماینده ولی فقیه در استان خوزستان امروز در خطبه های عبادی سیاسی نماز جمعه اهواز در مصلی امام خمینی(ره) با توصیه نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، گفت: انسان وقتی نافرمانی خداوند متعال را انجام می دهد، در ابتدا سخت است اما با تکرار آن، به استحضا آیات الهی و روایات رو می آورد.

وی با اشاره به اینکه گناه روح ایمان را از بین می برد، ادامه داد: در ابتدا انسان آیات الهی و روایات را تکذیب و در ادامه آنها را به سخره می گیرد، اما بعد از آن دیگر هیچ پند و اندرزی مؤثر نخواهد بود و جزء تازیانه خداوند متعال هیچ چیزی کارگر نیست.

نماینده ولی فقیه در استان خوزستان، افزود: انسان با ارتکاب معاصی و گناهان مستمر روز به روز از ایمان و تقوای الهی فاصله می گیرد و سرانجام به آخرین مرحله کفر می رسد.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد با اشاره به روایتی از پیامبراکرم(ص) مبنی براینکه چهار چیز است که از اصل گناه بدتر است، ادامه داد: "کوچک شمردن گناه"، "افتخار به گناه کردن"، "شادمان بودن به آن" و "اصرار بر گناه" این چهار عمل هستند که از اصل گناه بدتر است.

امام جمعه اهواز با اشاره به پنجم مردادماه، اولین اقامه نماز جمعه به دستور امام راحل پس از انقلاب اسلامی در کشور، بیان کرد: توجه به جایگاه نماز جمعه از اهمیت بسیاری برخوردار است، مهم ترین پناهگاه که می تواند در برابر شیطان بایستد، این است که انسان در نماز جمعه حضور داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در خوزستان، به ششم مرداد ماه روز ملی کارآفرینی و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و هفته مهارت اشاره کرد و ادامه داد: فراگیری مهارت برای انسان بسیار ارزشمند و مفید است، اگر جوانان مهارت یاد بگرند هرگز بیکار نخواهند بود.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد با اشاره به بحران آب و برق، بیان کرد: در چنین شرایطی مسئولان و مردم باید در کنار یکدیگر قرار بگیرند، در ۶۰ سال گذشته کمتر چنین تنش آبی داشتیم. همه باید بر صرفه جویی اهتمام داشته باشند.

وی با اشاره به جدی بودن مسأله تنش آب، اظهار کرد: رعایت در مصرف آب و دوری از اسراف از مهم ترین کارهایی است که نسبت به تنش آبی باید رعایت کرد.

امام جمعه اهواز، با اشاره برخی صحبت های نادرست درخصوص رژیم صیهونی و مذاکره با آمریکا، افزود: این افراد هشت سال با این صحبت ها مردم را سرکار گذاشتند و در آخر اقرار کردند که نتیجه مذاکره هیچ بود.

نماینده ولی فقیه در استان خوزستان، درخصوص صحبت یکی از مسئولان که ایران اسلامی قصد محو کردن رژیم صهیونی را ندارد، تصریح کرد: ایران اسلامی دشمن را محو خواهد کرد.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد، با اشاره به اینکه حدقل ۲۰ تا ۳۰ دلیل مبنی بر مرگ بر آمریکا گفتن وجود دارد، ابراز کرد: بسیار ساده لوحانه است که فکر کنیم رژیم صهیونیستی در خط مقدم این مبارزه است، او حریف کوچکی برای ایران قوی است و یمن به تنهایی برای او کافی است.

وی با اشاره به نظم نوین در منطقه و جهان، خاطرنشان کرد: چین، روسیه، هند و جمهوری اسلامی ایران چهار رکن این نظم نوین هستند که باید در این نظم نوین جایگاه خودمان را پیدا کنیم.

امام جمعه اهواز، به مسأله غزه و بحران غذا و دارو در این منطقه اشاره کرد و یادآور شد: حداقل ۴۰ هزار کودک با سوء تغذیه و ۱۰ هزار نفر از آنها با سوء تغذیه شدید دست و پنجه می کنند.

نماینده ولی فقیه در استان خوزستان ادامه داد: غزه تنها یک باریکه کوچک نیست بلکه میدان آزمون و عیار سنجی انسانیت است، آیینه‌ای است که چهره بشر خفته را نشان می دهد، به بیان دیگر غزه امروز نماد درد و رنج سخت بی پایان یک ملت مظلوم است.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد، با اشاره به سکوت مدعیان حقوق بشر، ابراز کرد: برخی کشورهای اسلامی و منطقه سبب شده‌اند که رژیم صهیونیستی حیات داشته باشد.

امام جمعه اهواز تأکید کرد: اگر جهان امروز در برابر گرسنگی و محاصره دشمن همچنان سکوت کنند، فردای تاریخ از مسلمانان خواهند پرسید که هزاران زن و کودک در حال تکه تکه بودن و شما چکار کردید.

نماینده ولی فقیه در استان خوزستان گفت: باید به سمت و سوی برویم که چندین کشتی به سمت غزه حرکت کنند و کمک های ایران اسلامی به آن ارسال کنیم.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha