چهارشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۵
طلاب معلم، پرچم‌دار تربیت دینی در مدارس استان

حوزه / معاون تبلیغ حوزه استان کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر نقش راهبردی روحانیت در جنگ ترکیبی و تربیت نسلی متعهد، خواستار مشارکت فعال طلاب در طرح‌های تبلیغی از جمله «مبلغ امین» و برگزاری جلسات تعاملی با مسئولان شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از یاسوج، نشست تشکیل کانون حوزوی شاغل در آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور نماینده ولی فقیه در این استان، مدیر و معاونان حوزه علمیه،مشاور استاندار در امور روحانیت، مدیران و نمایندگان نهادهای حوزوی و همچنین تعدادی از طلاب شاغل در آموزش و پرورش در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی شهر یاسوج برگزار شد.

حجت‌الاسلام رحیم رحیمی نیک، معاون تبلیغ و تهذیب حوزه علمیه استان کهگیلویه و بویراحمد، طی سخنانی به تبیین مأموریت‌های راهبردی روحانیت در عرصه تعلیم و تربیت پرداخت و خواستار ایفای نقش فعال طلاب در تحقق اهداف تمدنی انقلاب اسلامی شد.

حجت الاسلام رحیمی نیک با اشاره به پیام اخیر مقام معظم رهبری پیرامون جنگ ترکیبی، اظهار داشت: تشکیل قرارگاه‌ جنگ ترکیبی جهاد و بلاغ مبین در ستاد مرکزی حوزه‌های علمیه، مسئولیت هدایت معنوی جامعه را به صورت مستقیم متوجه روحانیت ساخته است و این فرصت، امروز در میدان آموزش و پرورش فراهم شده است.

معاون تبلیغ حوزه استان کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر اهمیت نقش روحانیت در هدایت نسل نوجوان، تصریح کرد: طلاب، امروز در جایگاه معلمان، مربیان و مبلغان، به مدت بیش از ۱۲ سال در همراهی تربیتی با دانش‌آموزان قرار می‌گیرند، این همراهی سرمایه‌ای بی‌بدیل در اعتلای اخلاقی و فکری جامعه آینده است.

تجلیل از طرح مبلغ امین و ظرفیت‌های تبلیغی در مدارس

حجت‌الاسلام رحیمی نیک با اشاره به موفقیت طرح «مبلغ امین» در مدارس استان، افزود: بیش از ۹۵ درصد رضایتمندی گزارش‌شده از سوی مسئولان آموزش‌ و پرورش، نشان‌دهنده تأثیرگذاری عمیق حضور روحانیت در فضای آموزشی است که از این‌رو لازم است طلاب واجد شرایط در قالب این طرح مشارکت فعال داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه حتی طلاب شاغل می‌توانند در طرح امین شرکت کنند، خاطرنشان کرد: طبق دستورالعمل‌های موجود، حضور در طرح مبلغ امین می‌بایست در شیفت غیررسمی فعالیت آموزشی طلاب انجام پذیرد و محدودیتی در بخش برادران وجود ندارد.

حضور در موسم‌های تبلیغی و پیوستگی با عرصه تبلیغ

معاون تبلیغ حوزه استان کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به ظرفیت تبلیغی مناسب در ماه‌های خاص سال نظیر ماه مبارک رمضان و محرم، بیان کرد: قطع ارتباط با عرصه تبلیغی شایسته نیست، حتی با وجود محدودیت‌های بودجه‌ای، حضور کوتاه‌مدت تبلیغی برای طلاب شاغل همچنان امکان‌پذیر بوده و مورد حمایت معاونت تبلیغ می‌باشد.

معاون تهذیب حوزه علمیه کهگیلویه و بویراحمد با انتقاد از انتظار منفعلانه برای دعوت به نشست‌ها، اظهار کرد: طلاب باید در قامت میزبان، خود اقدام به تشکیل جلسات تعاملی نمایند و مسئولان استانی از جمله نماینده ولی‌فقیه در استان، مدیر حوزه علمیه و مدیرکل آموزش‌ و پرورش را جهت مشارکت و گفتگو دعوت کنند، این تعامل، مسیر تحقق مطالبات صنفی را هموارتر خواهد ساخت.

حجت‌الاسلام رحیم‌نیک ضمن آرزوی توفیق برای تمامی طلاب شاغل، این جمع را آغازی بر دوره جدیدی از هم‌افزایی حوزه و آموزش و پرورش دانسته و خواستار استمرار انسجام و همکاری در مسیر تعالی معنوی و تربیتی نسل آینده گردید.

انتهای پیام./

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha