جمعه ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۰
حفظ استقلال کشور و دوری از سازش با دشمن، اصل مهم در مسیر انقلاب است

حوزه/ حجت الاسلام رحیمی با تأکید بر ضرورت حفظ استقلال سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کشور،گفت: برخی جریانهای سیاسی با تبلیغات فریبنده، ملت را به تسلیم در برابر نظام سلطه و پذیرش خواسته‌هایی مانند تعلیق غنی‌سازی هسته‌ای و نظارت جاسوسی تشویق میکنند که تهدیدی جدی برای امنیت ملی به شمار میرود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، حجت الاسلام جعفر رحیمی، امام جمعه ساوه، در خطبه‌های این هفته نماز جمعه ضمن دعوت مردم به هوشیاری در برابر دشمنان بیان کرد: حفظ استقلال سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کشور از مسائل اساسی انقلاب اسلامی است و نباید با وعدهها و شعارهای فریبنده دشمنان گمراه شد.

وی درباره بیانیه‌های اخیر برخی جریانهای سیاسی هشدار داد و گفت : این گروهها ملت را به سازش و تسلیم در برابر نظام سلطه توصیه می‌کنند و خواسته‌های آنان مانند تعلیق غنی‌سازی هسته‌ای، پذیرش نظارت جاسوسان، عفو عمومی دشمنان داخلی و انجام مذاکرات جامع با آمریکا خطر بزرگی برای منافع ملی و امنیت کشور محسوب میشود.

امام جمعه ساوه تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب محور وحدت و حافظ انسجام ملی است و ملت ایران با بصیرت پای اسلام ناب محمدی ایستاده‌اند. هرگونه تضعیف رهبری و حمله به نهادهای انقلابی راه به جایی نخواهد برد.

حجت‌الاسلام رحیمی با اشاره به رحلت پیامبر اکرم (ص) و آغاز عصر امامت امیرالمؤمنین (ع) بیان کرد: ظهور جریان نفاق سازمان‌یافته، بروز شبهات و زمینه‌سازی جنگهای مذهبی، از پیامدهای فقدان پیامبر (ص) بود که باید به آن توجه داشت.

وی همچنین به اهمیت مساجد پرداخت و ادامه داد: مسجد نهادی مقدس و مردمی است که علاوه بر کارکردهای عبادی، نقش‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، آموزشی و مدیریتی دارد و مدیریت شایسته آن می‌تواند موجب کاهش هزینه‌های مادی و معنوی جامعه شود.

در پایان، امام جمعه ساوه با استناد به سفارش‌های امام حسن مجتبی (ع) بر اهمیت تقوا و آمادگی برای سفر آخرت اشاره کرد و از مردم خواست زنگ هشداری برای اصلاح رفتار دینی و اخلاقی خود داشته باشند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha