به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، حجتالاسلام روحالله رحمانیمهر مدیر کل حوزه نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با بیان راه اندازی مواکب شهدای سنگرسازان بیسنگر ستاد اربعین حسینی وزارت جهادکشاورزی برای پذیرایی از زائرین امام رضا علیه السلام، اظهار داشت: در آستانه سالروز شهادت امام رضا علیهالسلام، مواکب شهدای سنگرسازان بیسنگر ستاد اربعین حسینی وزارت جهادکشاورزی برای پذیرایی از زائرین امام رضا علیه السلام در دهه آخر صفر در مشهد مقدس مشغول خدمترسانی شدند.
وی با بیان اینکه این خدمترسانی، توسط کارکنان و بهرهبرداران بخش کشاورزی در قالب ۲۰ موکب از ۱۳ استان و ۴ سازمان ملی با میزبانی همکاران سازمان جهادکشاورزی استان خراسان رضوی شروع و تا پایان ماه صفر ادامه خواهد داشت، افزود: حضور فعال جهادگران و سنگرسازان بی سنگر در پذیرایی از زائران امام رضاعلیه السلام، یادآور حضور جهادی آنان در جبههها است.
مدیر کل حوزه نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، به انواع خدمت در مواکب وزارت جهاد کشاورزی اشاره کرد و یادآور شد: تعدای از جهادگران در آشپزخانه مرکزی مواکب جهاد مشغول طبخ غذا هستند و تعدادی نیز به تهیه و آمادهسازی میوه، چای و سایر پذیراییها جهت توزیع، اهتمام دارند.
وی بخش فرهنگیِ مواکب سنگرسازان بیسنگر را از مهمترین قسمتهای آن دانست و اظهار کرد: تعدادی از طلاب و روحانیون همپای سایر جهادگران، ضمن مشارکت در توزیع پذیرایی، به انواع خدمات فرهنگی شامل مشاوره، پاسخ به مسائل شرعی، گفتوگو با جوانان، غرفه نقاشی برای کودکان میپردازند.
حجتالاسلام رحمانیمهر با ابراز خرسندی از اینکه مواکب وزارت جهاد کشاورزی هر سال پُر شورتر از سال قبل در خدمت زائران حضرت رضا علیهالسلام هستند، خاطرنشان کرد: این مواکب در مقابل پلیسراه طرق در بزرگراه شهید کلانتری جنب اداره کل هواشناسی خراسان رضوی، مرکز تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی استقرار یافته و در حال خدمت به زائران و مجاوران امام هشتم هستند.
انتهای پیام. /










نظر شما