دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۷
اخلاص و ایمان پایه اصلی خدمت به زائران است+ عکس

حوزه/ حجت‌الاسلام عسکری در مراسم شکرانه خدمت بر نقش ایمان و اخلاص در خدمت‌رسانی به زائران امام رضا(ع) و زائران حسینی تأکید کردو گفت: رشد و تعالی خدمت‌گزاری بدون پای‌بندی به اعتقادات پاک ممکن نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد احمدزاده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، در مراسم شکرانه خدمت که با هدف تجلیل از خادمان زائران حسینی و زائران امام رضا که امروز دوشنبه ۱۰ شهریور در بقعه متبرکه خواجه مراد برگزار شد، اظهار داشت: از همه خدمت‌گذاران و کسانی که تلاش کردند نام خود را در زمره خادمان زائران ثبت کنند تقدیر و تشکر می‌کنم. همچنین جمعی از دستگاه‌ها از جمله هلال‌احمر، استانداری و خیرین با پشتیبانی‌های خود، زمینه خدمت‌رسانی بهتر را فراهم کردند.

حجت‌الاسلام علی عسکری، معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی، ضمن تسلیت شهادت امام حسن عسکری(ع) و تبریک آغاز ولایت حضرت ولی‌عصر(عج)، گفت:در مباحث دینی و ارزشی، اخلاص اساس کار است؛ تا بنده نباشی، تابنده نخواهی بود. امام راحل ابتدا بنده خدا شد و سپس درخشید.

وی افزود:امسال قریب به ۷ میلیون زائر در ایام شهادت امام رضا(ع) خدمات دریافت کردند. همچنین در اربعین حسینی ۱۳۰ موکب با اعزام ۷۲۰۰ نیروی خدماتی فعال بودند و در ایام پایانی ماه صفر بیش از ۴۰۰۰ جوان هلال‌احمر در مسیرهای منتهی به حرم مطهر به زائران خدمت‌رسانی کردند. در پویش هم‌محله امام رضا(ع) نیز بیش از ۶۰۰ خانه پذیرای زائران بودند.

ایمان و اعتقاد؛ پایه خدمت‌رسانی

حجت‌الاسلام علیرضا حدائق، سخنران برجسته کشوری، با اشاره به آیات قرآن کریم بیان کرد: کسانی که ایمان آوردند، هجرت کردند و جان و مال خود را در راه خدا دادند، بالاترین جایگاه را نزد خدا دارند. دو ویژگی نهایت رشد و تعالی انسان است؛ ایمان و اعتقاد پاک.

وی ادامه داد: اگر اعتقادات قوی شود، خدمت‌گزاری شکل می‌گیرد و کارها باید رنگ اخلاص داشته باشد. خوشا به حال کسانی که با جان و مال خود در خدمت دین گام برمی‌دارند.

حجت‌الاسلام بیگلو، رئیس اوقاف و امور خیریه ناحیه ۳ مشهد، گفت: بقعه خواجه مراد در ۸ کیلومتری جاده مشهد ـ فریمان قرار دارد. او از صحابه خاص امام رضا(ع) و از معتمدان ایشان بود و اسرار امام رضا(ع) را در سینه داشت.

وی اضافه کرد: این بقعه در مساحتی ۸۰۰ مترمربعی بنا شده و خدمات فرهنگی متعددی از جمله فعالیت‌های مرکز افق در آن انجام می‌شود.

حجت‌الاسلام جمال ایزدی، معاون فرهنگی، اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، با تقدیر از خادمان قرآن و عترت گفت: حدود ۶۰ ایستگاه در روزهای پایانی ماه صفر در مسیرهای منتهی به مشهد با ۹۷۰ خادم فعال بودند.

وی اضافه کرد: همچنین یک موکب به نام امام رضا(ع) با حدود ۹۰ خادم در ایام اربعین در کربلا به زائران خدمت‌رسانی کرد. این خادمان شامل مدیران اجرایی، خدام، خیرین و هیئت امنا بودند که به نمایندگی از آنان ۱۲۰ نفر در مراسم حضور داشتند و از ۳۰ نفر تجلیل شد.

وی افزود:هزینه‌های انجام‌شده برای خدمت‌رسانی به زائران در این مدت حدود ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده که بخشی از محل کمک‌های خیرین و بخشی از محل اجرای نیات واقفان در موقوفات متبرکه تأمین شده است.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha