پنجشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۶
طلبگی حرکت در مسیر الهی است

حوزه/ حجت‌الاسلام عابدیان گفت: بر اساس آرمانی که خداوند متعال به عنوان بزرگترین هدف بعثت انبیای الهی در سوره صف قرآن کریم ترسیم فرموده است، طلبگی حرکت در مسیر الهی برای آماده‌سازی و تحقق حکومت جهانی توحیدی به رهبری حضرت حجت ارواحنا فداه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، حجت‌الاسلام سیدرضا عابدیان استاد حوزه روز پنجشنبه در آیین بزرگداشت مرحوم حجت‌الاسلام علی بهروزی در مدرسه علمیه المهدی(عج) آران و بیدگل که با حضور امام جمعه و فرماندار این شهرستان و جمعی از مسئولان و روحانیون برگزار شد، به بیان برخی اوصاف و ویژگی‌های این طلبه جهادی پرداخت.

وی باور توحیدی مرحوم حجت‌الاسلام بهروزی را به عنوان درخشان‌ترین ویژگی وی نام برد و اظهار داشت: مسیر طلبگی سختی‌هایی دارد اما با نگاه توحیدی، توکل، مقاومت و تاب‌آوری، این سختی‌ها شیرین است.

حجت‌الاسلام عابدیان بیان کرد: نبی مکرم اسلام حضرت محمد(ص) در پایه‌گذاری شجره طیبه اسلام که امروز ادامه گسترش آن به دست ما طلاب و روحانیون است، سختی‌هایی را چشیدند که یک هزارم آن دشواری‌ها را ما در عمر طلبگی ندیده و نخواهیم دید، اما ایمان قوی و نگاه توحیدی پیامبر و اعتمادی که نسبت به رسیدن آرمان داشت، هیچ گاه حضرت را از ادامه مسیر خسته نکرد.

استاد حوزه، یکی از مهم‌ترین وظایف طلاب علوم دینی را کسب مهارت دانست و با اشاره به دوره مهارتی تعالی، هدف از این دوره برای طلاب را هویت‌دهی و پیدا کردن آرمان طلبه بیان کرد.

وی تصریح کرد: با پیشرفت امکانات و تجهیزات امروز، طلبه می‌تواند با بهره‌گیری از تلفن همراه، بسیاری از مهارت‌های تهذیبی، آموزشی و پژوهشی را کسب نماید.

حجت‌الاسلام عابدیان بصیر بودن را یکی دیگر از ویژگی‌های مرحوم حجت‌الاسلام بهروزی برشمرد و ابراز کرد: مسائلی همچون تبیین اهمیت ولایت فقیه، تاب‌آوری اجتماعی، شناساندن دشمن، بخصوص شناساندن ذات خبیث آمریکا و صهیونیسم منحوس و جنایاتی که اخیرا در دوحه رخ داد، از مسائلی است که امروز طلاب باید در این زمینه فعالیت کنند.

وی با اشاره به مساله مهم هویت صنفی طلبگی، یادآور شد: در زمینه تقویت هویت صنفی باید بیشتر کار شود که یکی از راه‌های آن مطالعه سیره تراث است، اینکه علما در دوره‌های مختلف چگونه عمل می‌کردند.

وی ادامه داد: مثلا شیخ مفید و شیخ طوسی، سیدمرتضی و سیدرضی و دیگر علما در دوره آل بویه، چگونه توانستند مذهب شیعه را جهانی کنند و نام امیرالمومنین علی(ع) را پشت سکه‌ها، ضرب شود، از آل بویه تا صفویه و از صفویه تا قاجار و از قاجار تا پهلوی و پسا پهلوی، زمان مجلسی‌ها و محقق‌ها و حلی‌ها و کرکی‌ها و امام موسی‌الصدرها و مطهری‌ها و مصباح‌ها چه کردند، منظومه فکری امامین انقلاب، چه خط و مشی برای طلبه در نظر گرفتند.

استاد حوزه تاکید کرد: علما در قرن‌های مختلف با باور قوی توحیدی و جهان بینی الهی، خدمات بسیاری در مسیر گسترش توحید و مقابله با طاغوت انجام دادند که باید از سیره آنان درس گرفت.

گفتنی است حجت‌الاسلام علی بهروزی هفدهم مرداد امسال در مسیر زیارت حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) در اثر سانحه رانندگی درگذشت و پیکرش با انتقال به زادگاهش در روستای کریان شهرستان میناب به خاک سپرده شد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha