چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۹
پاسخگویی به نیازهای روز جهان اولویت حوزه پیشرو است

حوزه / حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی گفت: حوزه‌های علمیه ایران با رویکرد تمدنی، علمی و بین‌المللی، تلاش دارند همزمان دین اسلام را به زبان روز منتقل کنند و پاسخگوی نیازهای جهانی و تحولات عصر حاضر باشند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از شهرکرد، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین رفیعی معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه کشور امروز ۲۶ شهریورماه در همایش «حوزه علمیه پیشرو و سرآمد؛ از اندیشه تا اقدام در پرتو منشور مقام معظم رهبری» اظهار داشت: حوزه پیشرو و سرآمد دارای ویژگی‌هایی است که مقام معظم رهبری در پیام یکصدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه بیان کردند که برجسته‌ترین ویژگی این حوزه، رویکرد تمدنی است، رویکردی که هم بین‌المللی باشد و هم نسبت به علم و معنویت به‌روز و آگاه باشد و توانایی تسلط بر اقتضائات زمانه را داشته باشد.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه افزود: این حوزه باید از نظر علمی، علم روز را دنبال کند، از نظر فکری نوآور باشد، به نیازهای جدید توجه داشته باشد و از ابزارها و شیوه‌های نوین برای تبلیغ و تبیین دین بهره ببرد، حوزه علمیه باید به مسائل هنر، رسانه، فضای مجازی، سینما، سینمای خانگی، پادکست و سایر عرصه‌ها توجه داشته باشد تا بتواند دین را به زبان روز منتقل کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی تأکید کرد: حوزه باید فعال و حاضر در میدان باشد، نه منزوی و جدا از جامعه و بدون تردید این حوزه پیشرو باید آینده‌پژوهی داشته باشد و پاسخگوی نیازهای جهان امروز باشد تا بتواند دین اسلام را اقامه کند.

وی با اشاره به فعالیت‌های بین‌المللی حوزه، ابراز کرد: حوزه علمیه امروز با داشتن چهارصد رشته تخصصی و گفتمان بین‌ادیانی، با سایر ادیان و علمای جهان تعامل دارد و بر پایه منطق، عقلانیت و دور از تعصب، گفتگو ایجاد می‌کند که نمونه این ارتباطات بین‌المللی را می‌توان در واکنش علمای جهان نسبت به جنگ دوازده روزه مشاهده کرد، جایی که علمای بیش از پنجاه کشور در همایش‌ها دعوت شدند.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی ادامه داد: در مدارس، طلبه‌هایی تربیت می‌شوند که هم در فضای رسانه‌ای فعالند و هم پاسخگوی شبهات دینی هستند، آنان در عرصه هنر، سینما، نویسندگی و قلم‌زنی نقش مؤثر دارند و حضور فعال در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی دارند.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد: رویکرد مدیریتی حوزه علمیه، با حضور مدیران توانمند و بین‌المللی که بیش از صد کشور دنیا را تجربه کرده و سخنرانی کرده‌اند، بر همین مسیر است و با وجود فاصله با افق تعیین‌شده، تلاش برای استمرار این مسیر ادامه دارد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha