دوشنبه ۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۰
پاسداشت یاد شهدا و نشر فرهنگ ایثار از وظایف مهم طلاب است

حوزه/ همزمان با هفته دفاع مقدس، نشستی با حضور طلاب مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا(س) اردکان، با هدف زنده نگه‌داشتن یاد و راه شهدا و رسالت طلاب در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در یزد، خانم فاطمه برقی، استاد حوزه در جمع طلاب مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اردکان، با گرامیداشت یاد شهیدان والامقام، به تبیین چرایی بزرگداشت هفته دفاع مقدس پرداخت و گفت: در سال ۱۳۵۸ ما آغازگر جنگ و عامل خشونت و خون‌ریزی نبودیم که امروز شرمنده باشیم؛ بلکه هشت سال قهرمانانه از دین، آیین، میهن، فرهنگ، شرف و ناموس خود دفاع کردیم و این دفاع مقدس همواره مایه افتخار و مباهات ماست.

وی با اشاره به ابعاد گسترده جنگ تحمیلی افزود: این نبرد طولانی‌ترین و پرهزینه‌ترین جنگ پس از جنگ جهانی دوم بود که در آن ابرقدرت‌های شرق و غرب و برخی دولت‌های اروپایی همچون فرانسه، انگلیس و آلمان به همراه کشورهای عربی مانند عربستان، کویت، مصر و اردن از رژیم بعث عراق حمایت کردند. با این حال ملت ایران با توکل به خداوند، رهبری امام خمینی(ره) و تلاش جوانان و زنان غیور توانستند از تمامیت ارضی کشور دفاع کنند و حتی یک وجب از خاک وطن را تسلیم دشمن نکنند.

خانم برقی، مجاهدت‌ها و پایمردی‌های رزمندگان اسلام را عامل اصلی پیروزی ایران دانست و تصریح کرد: «به لطف الهی ملت ایران از این امتحان الهی سربلند بیرون آمد و نشان داد که مقاومت و ایثار می‌تواند سد محکمی در برابر استکبار جهانی باشد.

استاد حوزه در پایان بر رسالت طلاب در حفظ و انتقال این میراث ارزشمند تأکید کرد و گفت: ترویج فرهنگ ایثار، شهادت‌طلبی و روحیه انقلابی شهدای دفاع مقدس از وظایف طلاب علوم دینی است و شایسته است مبلغان سبک زندگی شهدا را برای مردم بازگو کرده و مقام والای آنان را پاس بدارند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha