پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۴
باید با استقامت و آرامش، راه شهیدان را ادامه دهیم

حوزه/ فرمانده قرارگاه منطقه‌ای کربلای نیروی زمینی سپاه با اشاره به نقش رزمندگان خوزستانی در دفاع مقدس و مقاومت اسلامی، گفت: روحیه شهادت‌طلبی و ایستادگی ملت ایران همچنان زنده است و باید با همان عزم و ایمان، راه شهیدان را ادامه دهیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در اهواز، سردار احمد خادم سیدالشهدا، فرمانده قرارگاه منطقه‌ای کربلا، در مراسم بزرگداشت سردار شهید دریساوی با بیان ویژگی‌های ممتاز این شهید والامقام اظهار داشت:شهید دریساوی از دوران نوجوانی با شور و اشتیاق خاصی به جبهه‌های دفاع مقدس اعزام شد و با وجود سن کم، در صف نخست رزمندگان حضور داشت. او سال‌ها مجاهدت کرد و سرانجام در راه خدا به یاران شهیدش پیوست.

وی با اشاره به روحیه جهادی و ویژگی‌های برجسته این شهید افزود: اخلاص، شجاعت، نحوه مبارزه با گروهک تروریستی داعش و روحیه بالای شهادت‌طلبی شهید دریساوی در سوریه، از او فرمانده‌ای مبتکر، خلاق و تاثیرگذار ساخته بود.

سردار خادم سیدالشهدا با بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس گفت: در آن دوران، وقتی شهرهای دزفول، تهران و دیگر نقاط کشور هدف موشک‌های دشمن بعثی قرار می‌گرفت، مردم شجاع ما فریاد می‌زدند "موشک جواب موشک"، در حالی که ما حتی موشک نداشتیم. این روحیه مقاومت، امروز هم در نیروهای مسلح ما زنده است.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای کربلا ادامه داد: همان روحیه شهادت‌طلبی که در رزمندگان دفاع مقدس وجود داشت، امروز نیز در نیروهای سپاه و ارتش جمهوری اسلامی ایران در جنگ دوازده‌روزه اخیر علیه تجاوزات رژیم صهیونیستی به‌وضوح دیده شد. همه دنیا دیدند که ایران مقتدر، چگونه با اتحاد مردم، نیروهای مسلح و دولت، تحت فرمان رهبر معظم انقلاب، معادلات جهانی را تغییر داد.

وی در پایان با تاکید بر ضرورت حفظ روحیه امید و انسجام ملی خاطرنشان کرد: انسجام امروز ما مرهون خون پاک شهیدان باقری، رشید، سلامی، محرابی و دیگر شهدای بزرگ است. باید با تمام توان راه این شهدا را ادامه دهیم، در برابر دشمنان نهراسیم و با استقامت و آرامش، امنیت و آرامش جامعه را حفظ کنیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha