رشد ۲۴ درصدی پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران

حوزه/ حجت الاسلام والمسلمین فاضل با اشاره به رشد ۲۴ درصد پذیرش بانوان طلبه نسبت به سال‌های گذشته گفت: بیش از ۷۲ درصد مدیران از کادر دانش آموختگان حوزه‌های علمیه خواهران هستند. همچنین ۹۲ درصد اساتید نیز فارغ‌التحصیلان مرکز مدیریت هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل در آیین تکریم و معارفه مدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران که در سالن آیت الله شرعی(ره) مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران برگزار شد، با اشاره به آیه «وَمَا رَمَیۡتَ إِذۡ رَمَیۡتَ وَلَٰکِنَّ ٱللَّهَ رَمَیٰ وَلِیُبۡلِیَ ٱلۡمُؤۡمِنِینَ مِنۡهُ بَلَآءً حَسَنًاۚ إِنَّ ٱللَّهَ سَمِیعٌ عَلِیمࣱ» عنوان کرد: زمانی که این مسئولیت پیشنهاد شد به حرم حضرت معصومه (س) مشرف شدم و استخاره کردم که خداوند فرمود ابتلا حسنی در آن وجود دارد و کار آسانی نیست اما به صورت حسن خواهد بود.

مدیر پیشین حوزه های علمیه خواهران با اشاره به آیه «إِنَّ اللَّهَ یَأْمُرُکُمْ أَنْ تُؤَدُّوا الْأَمَانَاتِ»ادامه داد: امروز با خرسندی و خشنودی رد امانت می‌کنیم. امانتی که با همکاری مدیران و معاونین به غنا آن افزوده است.

وی اظهار کرد: در ابتدای پذیرش مسئولیت برنامه اولین برنامه راهبردی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، توسط شورای سیاست‌گذاری در سال ۱۴۰۱ ابلاغ شد که بر اساس گزارش ها، تا پایان سال ۱۴۰۳ حدود ۶۰ درصد این برنامه تحقق یافت. امیدواریم در ادامه برنامه دوم نیز بهتر و زودتر محقق شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل تصویب چهار نظام جامع را دیگر اقدام در دوران مسولیت خود دانست و اظهار کرد: این برنامه‌ها در نتیجه ریل گذاری پیشینیان انجام شد. نظام جامع فرهنگی به‌طور کامل تحویل دبیرخانه شده، نظام جامع پژوهش حدود ۸۰ درصد پیشرفت داشته و نظام جامع تربیت نیز در مسیر انجام است.

وی با اشاره به رشد ۲۴ درصد پذیرش بانوان طلبه نسبت به سال‌های گذشته گفت: رشته های مصوب در سطح سه و چهار رشد داشته است که این مدیون تلاش همه دست اندرکاران در همه سطوح اعم از مدیریت مدارس و... است. همکاری و هم افزایی با جامعه الزهرا (س) دیگر اقداماتی بوده است که انجام شده است.

مدیر پیشین حوزه های علمیه خواهران بیان کرد: بیش از ۷۲ درصد مدیران از کادر دانش آموختگان حوزه‌های علمیه خواهران هستند. همچنین ۹۲ درصد اساتید نیز فارغ‌التحصیلان مرکز مدیریت هستند و این برای نهادی که فقط سه دهه فعالیت می‌کند کارنامه درخشانی است.

وی با اشاره به اینکه حوزه های علمیه خواهران نقش های متعددی را عهده دار هستند، افزود: در دوران اغتشاشات، حضور بانوان طلبه در ندامتگاه ها موجب تغییر رفتار افراد شد. تأسیس تشکل مردم نهاد نفس برای نجات فرزندانی که قصد سقط شدن دارند، از دیگر فعالیت های بانوان طلبه در فعالیت اجتماعی است. فعالیت بانوان در کاهش آسیب‌های اجتماعی نیز پررنگ و تاثیر گذار بوده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل ضمن آرزوی موفقیت برای حجت الاسلام والمسلمین علیزاده بیان کرد: معاونین و همکاران خوب با انگیزه‌ای در این مجموعه هستند. امیدوارم شورای سیاست گذاری نیز با قوت پشتیبانی و حمایت خود را از مدیریت حوزه علمیه خواهران داشته باشد.

وی گفت: امام باقر می‌فرماید: «واعلَمْ بأنّکَ لا تکونُ لنا وَلِیّا حتّی لَوِ اجتَمعَ علَیکَ أهلُ مِصرِکَ وقالوا: إنّکَ رجُلُ سَوءٍ لَم یَحزُنْکَ ذلکَ، ولَو قالوا: إنّکَ رجُلٌ صالِحٌ لَم یَسُرَّکَ ذلکَ، ولکنِ اعرِضْ نَفسَکَ علی کِتابِ اللّه؛ فإن کنتَ سالِکا سَبیلَهُ، زاهِدا فی تَزهِیدِهِ، راغِبا فی تَرغیبِهِ، خائفا مِن تَخویفِهِ، فاثبُتْ وأبشِرْ، فإنّهُ لا یَضُرُّکَ ما قیلَ فیکَ، وإن کنتَ مُبائنا للقُرآنِ فماذا الّذی یَغُرُّکَ مِن نَفسِکَ؟؛ بدان که تو دوست [و پیرو] ما نیستی مگر آن گاه که اگر همه همشهریانت بر ضد تو همداستان شوند و بگویند: تو مرد بدی هستی، این سخن تو را اندوهگین نسازد و اگر بگویند: تو مرد خوبی هستی، این سخن شادمانت نگرداند. بلکه خودت را با قرآن بسنج، اگر پوینده راه آن بودی و به آنچه به بی اعتنایی بدان فراخوانده است بی اعتنا و به آنچه بدان ترغیب کرده است راغب بودی، پس پایداری کن و خوش باش؛ زیرا که آنچه درباره تو گفته شده به تو زیانی نرساند و اما اگر از قرآن جدا بودی، چرا باید فریب نفست را بخوری.»

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل بیان کرد: تشکر از خانواده‌ام دارم که اگر همراهی و صبوری آنان در این مسیر نبود، امکان تحقق وظایف نبود.

در این مراسم با تکریم و تقدیر از تلاش های حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل مدیر سابق حوزه های علمیه خواهران، حجت الاسلام والمسلمین مهدی علیزاده به عنوان مدیر جدید معرفی شد.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha