شنبه ۳ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۴
توانمندسازی مدیران مدارس هیئت امنایی استان سمنان با تأکید بر نقش محوری مشارکت مردمی

حوزه/ در گردهمایی مدیران مدارس هیئت‌امنایی استان سمنان، مدیرکل دفتر امور شوراهای وزارت آموزش و پرورش بر توانمندسازی مدیران و الگوبرداری این مدارس برای مردمی‌سازی نظام آموزشی با تشکیل و بهره‌گیری از هیئت‌امنای توانمند تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از سمنان، گردهمایی مدیران مدارس هیئت امنایی استان روز شنبه، سوم آبان ماه ۱۴۰۳ با حضور محمد خرم مدیرکل دفتر امور شوراها و مناطق آزاد تجاری وزارت آموزش و پرورش، داریوش نتاج مسئول مدارس هیئت‌امنایی وزارت آموزش و پرورش، قاسم شریفی مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان در مرکز آموزشی رفاهی فرهنگیان این استان برگزار شد.

در این نشست تخصصی که با هدف تبیین سیاست‌ها و انتظارات وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، خرم با تقدیر از زحمات مدیران در سال گذشته، اظهار داشت: هدف اصلی ما در این گردهمایی، ایجاد هم‌افزایی و گفت‌وگوی مستقیم با مدیران خط مقدم آموزش در استان‌هاست.

مدارس هیئت امنایی؛ الگویی برای مردمی‌سازی آموزش و پرورش

وی با مروری بر تاریخچه قانونی مدارس هیئت امنایی، تصریح کرد: مدارس هیئت امنایی بر اساس مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش و با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی و محلی شکل گرفته‌اند. فلسفه وجودی این مدارس، مشارکت‌پذیری است و باید به عنوان الگویی برای سایر مدارس کشور عمل کنند.

مدیرکل دفتر امور شوراهای وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: هرچه ارتباط شما مدیران با اولیا و خیرین عمیق‌تر باشد و از ظرفیت فکری و اجرایی جامعه محلی خود بهتر استفاده کنید، در کیفی‌سازی آموزش و پرورش منطقه خود موفق‌تر خواهید بود. این نگاه، نقطه مقابل نادرستِ برچسب زدن به این مدارس به عنوان مدارس پولی است.

هیئت امنا؛ کلید موفقیت در جلب مشارکت

خرم در بخش دیگری از سخنان خود، تشکیل هیئت‌امنای توانمند و فعال را رکن اصلی موفقیت این مدارس دانست و گفت: شما موظفید بر اساس آیین‌نامه اجرایی، هیئت‌امنایی متشکل از افراد خوش‌فکر، توانمند، صاحب نفوذ و دلسوز تشکیل دهید و ماهی یکبار با آنان جلسه برگزار کنید. اگر هیئت امنا به درستی تشکیل و از آن استفاده نشود، هدف اصلی قانونگذار که همان مردمی‌سازی است، محقق نخواهد شد.

مدیرکل دفتر امور شوراهای وزارت آموزش و پرورش در پایان با تجلیل از مقام شامخ معلمی، خطاب به مدیران حاضر گفت: شغل شما یک شغل عادی نیست، بلکه یک ایثارگری است. شما دارید برای آینده این کشور سرمایه‌گذاری می‌کنید. استانداران، وزیران و مدیران آینده کشور، امروز در کلاس‌های درس شما نشسته‌اند. بنابراین در شهرستان‌ها، از محیط آرام و صمیمی برای خدمت‌رسانی بیشتر بهره ببرید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha