پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۶
لزوم توجه به سیره علما در امر به معروف و نهی از منکر

حوزه/ حجت‌الاسلام محمدی با اشاره به روش صحیح امر به معروف و نهی از منکر، گفت: سیره امر به معروف و نهی از منکر علما، برخورد فیزیکی نیست، عمل به سیره این بزرگان، مدرسه را معنوی می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تبریز، نشست مدیر حوزه علمیه خواهران استان آذربایجان شرقی با طلاب مدرسه علمیه صادقیه، در نمازخانه این مدرسه برگزار شد.

حجت‌الاسلام محمدی در این نشست، در پاسخ به دغدغه‌های طلاب، بر اصول دغدغه‌مندی نسبت به مسائل حوزه‌های علمیه تأکید کرد.

وی با اشاره به روایتی از امام علی(ع) با این مضمون که به آنچه گفته شده بنگر، نه به گوینده آن، اظهار داشت: انسان باید در تناقض‌های روزمره بداند که آنچه باید انتخاب کند، محبت الهی است. در این مسیر باید به عبادت، هم به معنی‌الأعم و هم به معنی‌الأخص آن چنگ بزند تا بتواند در دوراهی‌ها مانند یک عبد عمل کند.

وی افزود: انسان در ورود به جامعه نباید درگیر ظاهر باشد؛ اگر تغییر از درون باشد، همه چیز انسان فرق می‌کند؛ نوع عبادت، نوع محبت و حتی نوع درس خواندنش.

حجت‌الاسلام محمدی، از دغدغه طلاب نسبت به مسائل کشور و ابراز آن در جلسه با نماینده مجلس قدردانی کرد و متذکر شد: موقع انتقاد، لحن گوینده نباید به سمتی برود که حجاب در پاسخ ایجاد کند، زبانی که در دهان ما است، کارهای زیادی از آن برمی‌آید؛ با زبان می‌توان بسیاری از مسائل را حل کرد.

وی خطاب به طلاب یادآور شد: ما نسبت به امکانات آموزشی، پژوهشی و رفاهی شما فکر کرده و برای آماده‌سازی زیرساخت‌های آن تلاش می‌کنیم. نباید قوانین آموزشی و انضباطی را دور بزنیم.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان آذربایجان شرقی با اشاره به روش صحیح امر به معروف و نهی از منکر، خاطرنشان کرد: سیره امر به معروف و نهی از منکر علما، برخورد فیزیکی نیست. آیت‌الله العظمی حائری یزدی و علامه جعفری را ببینید، عمل به سیره این بزرگان، مدرسه را معنوی می‌کند.

انتهای پیام./

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha