یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۲
ارتباط با قرآن بهترین پناهگاه جوانان است

حوزه/ حجت الاسلام زمانی یادآور شد: ارتباط با قرآن بهترین پناهگاه جوانان است و توسل به مادر سادات سرچشمه هدایت و نور به شمار می‌رود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، صبح امروز یکشنبه ۱۱ آبان، مراسم یادواره شهدای دانش‌آموز با حضور امام جمعه شهرستان رابُر، حجت‌الاسلام علی زمانی جمعی از مسئولان و دانش‌آموزان در سالن شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.

امام جمعه رابُر با اشاره به جایگاه شهدا و مقاومت ملت ایران اظهار داشت: ملت بزرگ ایران با ندای امام و رهبر خود در برابر ظلم ایستاد و با تقدیم فرزندان خود اسلام و انقلاب را زنده کرد.

وی افزود: دشمنان با تبلیغات مسموم قصد جدایی جوانان از دین را دارند، اما این یادواره‌ها پیوند قلبی نسل جوان با شهدا را تقویت می‌کند؛ دانش‌آموزان با مرور ایثار شهدا، خود را سرباز ولایت و یاور امام زمان(عج) می‌دانند.

حجت الاسلام زمانی با اشاره به مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی، تصریح کرد: راز ماندگاری شهدا در سه حقیقت نهفته است؛ اخلاص در عمل برای خدا، ارتباط دائم با قرآن کریم و توسل به اهل‌بیت(ع) به‌ویژه حضرت فاطمه زهرا(س).

وی ادامه داد: اخلاص یعنی ایستادن پای ارزش‌های اسلام، ارتباط با قرآن بهترین پناهگاه جوانان است و توسل به مادر سادات سرچشمه هدایت و نور به شمار می‌رود.

امام جمعه رابُر از دانش‌آموزان و برگزارکنندگان یادواره تقدیر کرد و گفت: حفظ این سه حقیقت، رمز پایداری در راه شهدا است.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha