دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۷
الگوبرداری از سبک زندگی فاطمی و علوی، راه‌حل بسیاری از مشکلات اجتماعی است

حوزه/ حجت‌الاسلام رکنی‌حسینی با اشاره به اهمیت الگوگیری از سبک زندگی حضرت زهرا(س) گفت: اگر جامعه امروز ما تنها بخشی از شیوه زندگی حضرت زهرا(س) و امیرالمؤمنین علی(ع) را در خانواده‌ها و روابط اجتماعی به کار گیرد، بسیاری از مشکلات و آسیب‌های موجود برطرف خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، آیین افتتاحیه مراسمات محله‌ای گرامی‌داشت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) امروز در حسینیه صاحب‌الزمان(عج) روستای مال‌قاید شهرستلن گناوه برگزار شد.

حجت الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی امام جمعه گناوه در سخنان خود با تسلیت ایام شهادت دخت نبی مکرم اسلام(ص)، حضرت فاطمه زهرا(س)، اظهار داشت: خدای متعال را شاکریم که در ایامی که مزین به نام بانوی دو عالم است، توفیق حضور در مجالس نورانی حضرت صدیقه طاهره(س) نصیب ما شد. این محافل، مجالس عنایت و دعوت حضرت زهرا(س) است و حضور در آن‌ها مایه توفیق و رحمت الهی خواهد بود.

وی با اشاره به مقام و جایگاه والای حضرت زهرا(س) افزود: حضرت فاطمه زهرا(س) مبدأ و بهانه خلقت است؛ شخصیتی که نور نبوت و امامت در وجود او جمع شده است، همان‌گونه که امام صادق(ع) فرمودند: “فاطمه همانند شب قدر است و کسی که او را بشناسد، حقیقت شب قدر را درک کرده است. ”

حجت‌الاسلام رکنی‌حسینی تأکید کرد: شناخت و معرفت نسبت به مقام حضرت زهرا(س) تنها در توان انسان‌های الهی است، چرا که مردم از درک حقیقت آن حضرت عاجزند. فاطمه به معنای جداکننده است؛ یعنی محبان و ارادتمندانش از آتش و گمراهی جدا می‌شوند.

وی با اشاره به اهمیت الگوگیری از سبک زندگی حضرت زهرا(س) گفت: اگر جامعه امروز ما تنها بخشی از شیوه زندگی حضرت زهرا(س) و امیرالمؤمنین علی(ع) را در خانواده‌ها و روابط اجتماعی به کار گیرد، بسیاری از مشکلات و آسیب‌های موجود برطرف خواهد شد. این مجالس فرصتی برای بازگشت به سبک زندگی فاطمی است.

امام جمعه گناوه با قدردانی از اهالی روستای مال‌قاید در برگزاری مجالس محله‌ای ایام فاطمیه ابراز کرد: روستای مال‌قاید از مناطق فعال فرهنگی شهرستان است که در طول سال با حضور پرشور مردم در برنامه‌های دینی و مذهبی، جلوه‌ای از عشق به اهل‌بیت(ع) را به نمایش می‌گذارد. روشن کردن خانه‌ها با نور قرآن و یاد اهل‌بیت(ع) موجب نزول برکت و رحمت الهی می‌شود.

وی با اشاره به تقارن ایام شهادت حضرت زهرا(س) با روز ملی مبارزه با استکبار جهانی اظهار کرد: استکبارستیزی را باید از مکتب فاطمه زهرا(س) آموخت. خطبه فدکیه حضرت زهرا(س) نمونه‌ای بی‌نظیر از دفاع آگاهانه و شجاعانه در برابر انحراف و ظلم است. این خطبه دربردارنده معارف عمیق توحیدی، نبوی و اجتماعی است که باید به نسل جوان آموزش داده شود.

امام جمعه گناوه خاطرنشان کرد: در ایام فاطمیه امسال، همانند سال‌های گذشته، مسابقه قرائت و شرح خطبه فدکیه در شهرستان برگزار خواهد شد تا مفاهیم نورانی آن در میان خانواده‌ها و نسل جوان گسترش یابد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha