یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۸
دینداری واقعی در پذیرش ولایت و روح انقلابی نهفته است

حوزه / حجت الاسلام والمسلمین شعبانی گفت: اگر در شهری نماز و روزه و زکات برقرار باشد اما ولایت اهل‌بیت علیهم‌السلام تضعیف شود، چنین جامعه‌ای از حقیقت دین فاصله گرفته است.  

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، حجت الاسلام والمسلمین شعبانی نماینده ولی‌فقیه در استان همدان، در جمع علما و روحانیون همدان با اشاره به اهمیت شناخت معیارهای دینداری، اظهار داشت: جامعه‌ای که اهل نماز، زکات و مناسک دینی باشد اما در مسیر ولایت امیرالمؤمنین علی(ع) استوار نباشد، جامعه‌ای دیندار به شمار نمی‌آید.

وی با بیان اینکه حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها، جامعه مدینه را باوجود ظاهر دینی آن، جامعه‌ای غیردینی دانستند، گفت: اگر در شهری نماز و روزه و زکات برقرار باشد اما ولایت اهل‌بیت علیهم‌السلام تضعیف شود، چنین جامعه‌ای از حقیقت دین فاصله گرفته است.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان افزود: در دوران پس از رحلت پیامبر اکرم(ص)، با وجود اهتمام مردم به عبادات، حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها حقیقت دین را در ولایت اهل‌بیت می‌دانستند و در راه آن ایستادگی کردند.

امام جمعه همدان با اشاره به بیانات امام خمینی(ره) درباره عظمت معنوی حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها، اظهار کرد: امام راحل فرمودند جبرئیل بر حضرت زهرا نازل می‌شده و حتی ممکن است برخی از مسائل انقلاب اسلامی از املاهای جبرئیل بر حضرت باشد.

وی تأکید کرد: این تعبیر امام، نشان‌دهنده نوع نگاه ایشان به ارتباط انقلاب اسلامی با سیره و اهداف فاطمی است و تأکیدی است بر پیوند عمیق میان آموزه‌های فاطمی و روح انقلاب اسلامی.

عضو خبرگان رهبری ادامه داد: نمی‌توان جامعه‌ای فاطمی داشت اما انقلابی نباشد. جامعه فاطمی، جامعه‌ای است که ولایت، عدالت و جهاد را هم‌زمان پاس می‌دارد.

وی با انتقاد از برداشت‌های سطحی در خصوص ولایت، گفت: متأسفانه گاهی به اسم نظام ولایی بسنده می‌شود، در حالی که آنچه امام خمینی(ره) مد نظر داشتند، نظامی است که ولایت در همه ارکان اجرایی و تصمیم‌گیری جاری باشد؛ چیزی که هنوز به‌طور کامل محقق نشده است.

حجت الاسلام والمسلمین شعبانی با اشاره به اهمیت حفظ پیوند میان روحانیت، نظام اسلامی و مردم، تصریح کرد: با همه نقدها و مشکلات، باید پیوند خود را با اسلام، انقلاب و نظام حفظ کنیم و در مسیر اعتقاد به اهل‌بیت علیهم‌السلام ثابت‌قدم باشیم.

وی یادآور شد: اعتقاد ما باید همان اعتقاد حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها باشد؛ اگر روزی خداوند ما را با اعتقاد فاطمی بپذیرد، تمام عمر و تلاش‌های تبلیغی‌مان ارزشمند خواهد بود.

امام جمعه همدان خاطرنشان کرد: باید با هم‌دلی و هم‌افزایی در برابر مشکلات جامعه اسلامی ایستاد و از اختلاف‌های درونی پرهیز کرد تا بتوانیم خدمت بیشتری به دین و نظام انجام دهیم.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha