چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۴
تبیین سبک زندگی فاطمی با اعزام ۷۰۰ مبلغ در سراسر خراسان جنوبی

حوزه/ معاون تبلیغ حوزه‌ علمیه خراسان جنوبی از اجرای گسترده برنامه‌های تبلیغی و فرهنگی در ایام دهه فاطمیه دوم خبر داد و گفت: با حضور ۶۰۰ مبلغ بومی و اعزام ۱۰۰ مبلغ غیر بومی، پیام و معارف اهل‌بیت(ع) در مساجد، مدارس، حسینیه‌ها، تکایا و مناطق روستایی و عشایری استان تبیین خواهد شد.

حجت الاسلام محمدمهدی درخشی معاون تبلیغ حوزه‌ علمیه خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در بیرجند، با اشاره به اهمیت دهه فاطمیه دوم گفت: این ایام فرصتی ارزشمند برای معرفی ابعاد شخصیتی حضرت زهرا(س) و انتقال پیام اهل‌بیت(ع) به جامعه اسلامی است.

وی اعلام کرد: در این دهه، حدود ۶۰۰ مبلغ بومی و ۱۰۰ مبلغ غیر بومی در سطح استان فعالیت خواهند داشت و در مساجد، مدارس، حسینیه‌ها، تکایا، مجالس خانگی و نیز مناطق روستایی و عشایری حضور می‌یابند. مأموریت اصلی آنان، تبیین سیره و سبک زندگی فاطمی در عرصه‌های اجتماعی، خانوادگی و اخلاقی است.

حجت‌الاسلام درخشی با بیان اینکه تبلیغ تنها به سخنرانی محدود نمی‌شود، افزود: برنامه‌ها شامل جلسات پرسش و پاسخ، پاسخگویی به شبهات دینی و اعتقادی، فعالیت‌های فرهنگی ویژه نوجوانان و جوانان، و بهره‌گیری از هنر و رسانه برای انتقال پیام فاطمی خواهد بود.

وی تأکید کرد: دهه فاطمیه علاوه بر جنبه‌های مذهبی، ظرفیت ایجاد انسجام اجتماعی و تقویت باورهای دینی را دارد. حضور مبلغان در مناطق محروم و میان عشایر، ضمن تقویت ایمان مردم، روحیه همبستگی و ارتباط نزدیک با جامعه را افزایش می‌دهد.

به گفته معاون تبلیغ حوزه‌ علمیه خراسان جنوبی، این برنامه‌ها با همکاری نهادهای فرهنگی و اجتماعی استان برگزار می‌شود و انتظار می‌رود در کنار تبیین معارف اهل‌بیت(ع)، آثار مثبت اجتماعی و فرهنگی نیز به همراه داشته باشد.

انتهای خبر/11

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha