شنبه ۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۴
بیانات رهبر معظم انقلاب نقشه راه اقتدار ملی است

حوزه/ مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر با اشاره به سخنرانی اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: امام خامنه‌ای با تبیین مؤلفه‌های قدرت جمهوری اسلامی ایران، ضعف دشمنان را آشکار و مسیر اساسی حرکت کشور را مشخص کردند.

حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر اسماعیلی مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر پیش از ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در بوشهر، با اشاره به سخنرانی اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار داشت: یکی دیگر از سخنرانی‌های بسیار مهم و راهبردی معظم‌له ایراد شد؛ سخنانی که هم مولفه‌های قدرت کشور عزیزمان ایران را بیان کرد، هم ضعف و زبونی دشمن را آشکار ساخت و هم راه اساسی که باید کشور طی کند را مشخص نمود. در پایان نیز چند توصیه مهم مطرح فرمودند.

حجت الاسلام اسماعیلی افزود: این سخنان در زمانی بیان می‌شود که دشمن با در اختیار داشتن فضای رسانه‌ای و غوغاسالاری به دنبال القای بی‌اعتمادی مردم به نظام اسلامی است و همچنین تلاش دارد با جنگ رسانه‌ای نشان دهد که آمریکا و رژیم صهیونیستی پیروز میدان هستند و ایران و جبهه مقاومت شکست خورده‌اند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر با اشاره به مولفه‌های قدرت نظام اسلامی گفت: رهبر انقلاب به شجره طیبه و مبارک بسیج اشاره فرمودند؛ هم سازمان بسیج و هم عقبه گسترده تفکر بسیجی و ریشه‌های عمیق آن در دل اقشار مختلف جامعه. هر کسی که دل در گرو اسلام، انقلاب و ایران دارد و برای اعتلای این کشور تلاش می‌کند یک بسیجی است و این همان قدرت اساسی جمهوری اسلامی است که هیچ کشوری در دنیا از این موهبت الهی برخوردار نیست.

وی ادامه داد: «معظم‌له فرمودند کسانی که در عرصه‌های گوناگون فعال، پرتلاش و پرانگیزه هستند؛ در علم، صنعت، اقتصاد، دانشگاه، حوزه، محیط کسب‌وکار و تولید؛ همه کسانی که با انگیزه، ایمان، همت و امید مشغول کار هستند، اجزای این بسیج بزرگ و وسیع‌اند که سراسر کشور بحمدالله متنعم به وجود آنهاست.

حجت الاسلام اسماعیلی اضافه کرد: امروز بسیج نه تنها به جغرافیای کشور محدود نشده بلکه این تفکر در بسیاری از کشورهای دنیا شناخته شده است. در دل توده‌های مردم این معنا به وجود آمده که باید با روحیه بسیجی در برابر زیاده‌خواهی‌های نظام سلطه ایستادگی کرد.

وی با اشاره به دیگر مولفه اقتدار کشور گفت: پیشرفت در توان نظامی از دیگر عوامل اقتدار ایران اسلامی است. کشوری که در اوج تحریم‌های ظالمانه توانسته در حوزه‌ای که زیر شدیدترین تحریم‌های بین‌المللی قرار دارد برای خود اقتدار بسازد، دشمنان شرور با پیشرفته‌ترین سلاح‌ها به او حمله می‌کنند اما ایران اسلامی آنان را تا لحظه آخر زیر ضربات خود می‌گیرد و دشمن با التماس خواستار توقف آتش می‌شود. دشمن دو شکست سنگین را متحمل شد؛ هم شکست در طراحی و محاسبات و هم شکست در عرصه نظامی. شکست در طراحی بیست‌ساله به امید واهی همراهی مردم با رژیم صهیونیستی.

حجت الاسلام اسماعیلی به نقل از رهبر معظم انقلاب افزود: بیست سال برنامه‌ریزی برای اینکه جنگی در ایران رخ دهد و مردم تحریک شوند و با آنها همراهی کنند و با نظام بجنگند، انجام شد اما دست خالی برگشتند و قضیه به عکس شد و ناکام ماندند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر خاطرنشان کرد: اگر مردم بی‌اعتمادند و اگر کشور ضعیف است، چرا اتحاد مقدس شکل می‌گیرد؟ چرا حتی کسانی که زاویه داشتند همراه نظام شدند؟ این عهدشکنی دشمن و این حمله به کشور باید سکوی جهش کشور به سمت تکیه بر توان داخلی قرار گیرد.

وی ادامه داد: توان دولت و کشور که به سمت کارهای زیربنایی سوق داده شده را با طرح مسائل بی‌پایه تضعیف نکنید. در همین جا رهبر انقلاب مسأله مذاکره را که به دروغ برخی جریان‌های سیاسی گفتند ایران به واسطه یک کشور ثالث پیام فرستاده، به شدت تکذیب کردند و فرمودند این دروغ محض است. اساساً آمریکا خونریز، بدعهد و فرد فعلی آن لایق گفتگو نیست.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر در پایان تأکید کرد: نگاه‌های صرفاً جناحی را در تصمیم‌گیری‌های کشوری و منطقه‌ای کنار بگذاریم؛ این نگاه‌ها برای اداره کشور مضر است. بیانات رهبر معظم انقلاب باید چراغ راه مسئولان و مردم باشد تا مسیر پیشرفت و اقتدار ملی با انسجام بیشتری ادامه یابد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha