جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۰
چرا حفظ ولایت در زمان غیبت این‌همه پاداش دارد؟

حوزه/ حفظ ایمان و پایبندی به ولایت در دوران غیبت، با وجود محرومیت از دیدار امام، از ارزشمندترین مراتب بندگی به‌شمار می‌رود و پاداشی هم‌سنگ مجاهدت در رکاب امام حاضر دارد. مؤمنان این عصر با عشق و وفاداری به حضرت حجّت(عج)، آزمونی دشوار اما پرفیض را پشت سر می‌گذارند.

خبرگزاری حوزه | حفظ ایمان و ولایت در دوره غیبت و دوست داشتن دوستان حضرت حجت علیه السّلام و دشمنی با دشمنانش دارای ثوابی ارجمند و آثار معنوی والاست.

شاید علت مترتب بودن چنین ثواب و آثاری، این باشد که مؤمنان دوره غیبت با اینکه از دیدن امام خود و رسیدن به محضرش و شنیدن کلام نافذش محرومند، امّا در عین حال او را دوست می‏ دارند و به او ایمان دارند و دل و دین خود را به او سپرده ‏اند.

حال، انسان مؤمنی که در دوره غیبت چنین روحیه ‏ای داشته باشد اگر یکی از امامان پیشین را درک می ‏کرد چه وضعی داشت؟

قطعا چنین است که اگر او را درک می ‏کرد، از او پیروی می ‏نمود و در کنار او می ‏جنگید و پاداش مجاهدان در رکاب امام حاضر را از آن خود می ‏نمود.

برگرفته از کتاب "الشموس المضیئه (ظهور نور)" ، ص ۱۷۳ - آیت‌الله سعادت‌پرور

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha