جمعه ۱۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۲
هدف دشمن، تضعیف و تجزیه ایران است

حوزه / حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی، با تأکید بر تفاوت میان مطالبه‌گری و اغتشاش، از مردم خواست مطالبات خود را در چارچوب قانونی پیگیری کنند و گفت: دشمنان خارجی تلاش دارند اعتراضات مردمی را به آشوب و ناآرامی تبدیل کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از البرز، حجت‌الاسلام والمسلمین قادر محمدی امام جمعه شهرستان نظرآباد، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به جایگاه والای امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام، گفت: حضرت علی(ع) مهربان‌ترین پدر برای امت اسلامی است و سیره علوی، الگویی جامع برای زندگی فردی و اجتماعی مسلمانان به شمار می‌رود.

وی با اشاره به جنگ صفین، افزود: امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام در این نبرد بزرگ با دو ابزار اساسی به میدان آمدند؛ شمشیرِ حق‌طلبانه مالک اشتر و زبانِ روشنگر و بصیرت‌بخش عمار یاسر؛ ترکیبی از قدرت و آگاهی که همواره رمز پیروزی جبهه حق بوده است.

امام جمعه نظرآباد، اعتکاف را از اسرارآمیزترین و عمیق‌ترین عبادات دانست و تصریح کرد: سنت اعتکاف فرصتی برای خلوت با خدا، بازسازی معنوی و تقویت پیوند انسان با حقیقت الهی است؛ عبادتی که آثار فردی و اجتماعی گسترده‌ای دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی با اشاره به پرتاب همزمان سه ماهواره ایرانی، این دستاورد را نشانه‌ای روشن از تثبیت جایگاه جمهوری اسلامی ایران در باشگاه انحصاری قدرت‌های فضایی جهان دانست و ادامه داد: این موفقیت، نماد پیشرفت علمی، خودباوری ملی و تحقق عملی شعار «ما می‌توانیم» است.

وی با گرامیداشت یاد و نام علامه مصباح یزدی، از ایشان به عنوان «عمارِ استوار و فداکار انقلاب و ولایت» یاد کرد و ادامه داد: این عالم ربانی، عمر خود را در راه دفاع عقلانی و عالمانه از ولایت و مبانی انقلاب اسلامی صرف کرد.

امام جمعه نظرآباد با اشاره به شخصیت شهید حاج قاسم سلیمانی، اظهار کرد: شهید سلیمانی با روحیه جهادی و ایمان عمیق، باور «ما می‌توانیم» را جایگزین تفکر «نمی‌شود» و «نمی‌توانیم» کرد و در مکتب او، کلام رهبر معظم انقلاب فصل‌الخطاب بود، او رهبر معظم انقلاب را سرآمد علمای جهان اسلام می‌دانست.

وی تأکید کرد: عزت ملی، استقلال، عظمت و تمامیت ارضی ایران اسلامی را تا ابد مدیون تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری و مجاهدت‌های بزرگ شهید حاج قاسم سلیمانی و نیروهای تحت امر او هستیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی با اشاره به شرایط اخیر کشور، خاطرنشان کرد: مردم نجیب و شریف ایران به‌خوبی تفاوت «گلایه» و «آشوب» را می‌شناسند و هرگز در زمین دشمن بازی نمی‌کنند، امروز همه باید هوشیار باشند، چرا که هدف اصلی دشمن، تضعیف، تجزیه و نابودی ایران اسلامی است.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha