یکشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۴ - ۰۷:۲۷
اعتکاف، دل‌ها را برای دریافت هدایت الهی آماده می‌کند

حوزه/ امام جمعه دیّر، اعتکاف در ماه مبارک رجب را رزق معنوی خواند و گفت: ماه رجب، ماه دعا و اجابت است و خداوند به هر که او را بخواند، پاسخ می‌دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت‌الاسلام سیدعلی حسینی، امام جمعه دیّر شامگاه شنبه در جمع دانش‌آموزان معتکف شهر دیّر در مصلی شهدای محراب، با تأکید بر نقش اعتکاف در تقویت ارتباط با خدا، اظهار داشت: اعتکاف، تمرین بندگی، خودسازی و زمینه‌ساز شجاعت، عزت و ایستادگی در برابر ظلم است.

وی با تبریک میلاد امیرالمؤمنین علی(ع) و روز پدر، اظهار کرد: امام علی(ع) تنها انسانی است که در خانه خدا متولد شد و این فضیلت، مورد اعتراف علمای شیعه و اهل سنت است؛ شکافته شدن دیوار کعبه نشان‌دهنده قدرت مطلق الهی است و برای خداوند هیچ امری ناممکن نیست.

امام جمعه دیّر با بیان نمونه‌هایی از قدرت و اراده الهی در تاریخ انبیا، افزود: همان خدایی که آتش را بر حضرت ابراهیم(ع) سرد و ایمن قرار داد و بنی‌اسرائیل را با هدایت حضرت موسی(ع) از میان دریا عبور داد، امروز نیز پشتوانه ملت‌های مظلوم و مقاوم است.

وی با اشاره به مقاومت مردم غزه و حوادث منطقه، تصریح کرد: اگر انسان به خدا توکل کند، از هیچ قدرتی هراس ندارد؛ امروز مردم مظلوم فلسطین با اتکا به ایمان، در برابر شدیدترین جنایات ایستاده‌اند و این همان وعده الهی است.

حجت‌الاسلام حسینی همچنین با گرامیداشت سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، گفت: سردار سلیمانی نمونه بارز انسانی بود که از خدا می‌ترسید و همین ایمان باعث می‌شد دشمن از او هراس داشته باشد؛ کسی که به خدا توکل دارد، از تهدید و ترس عبور می‌کند.

وی با تأکید بر پیام عاشورا خاطرنشان کرد: امام حسین(ع) به ما آموخت که مرگ با عزت بر زندگی با ذلت ترجیح دارد و تسلیم‌ناپذیری در برابر ظلم، آموزه مشترک عاشورا و مکتب مقاومت است.

امام جمعه دیّر در بخش دیگری از سخنان خود، اعتکاف در ماه مبارک رجب را یک رزق معنوی دانست و افزود: ماه مبارک رجب، ماه دعا و اجابت است و خداوند وعده داده هر که او را بخواند، پاسخ می‌گیرد؛ شما دانش‌آموزان با حضور در اعتکاف، دل‌هایی پاک و آماده برای دریافت هدایت الهی دارید.

وی تأکید کرد: بزرگ‌ترین نعمت خداوند، هدایت در مسیر صراط مستقیم است و از خدا بخواهید شما را در مسیر پیامبران، شهدا و صالحان قرار دهد؛ حتی اگر انسان در مسیر زندگی دچار سختی شد، مهم آن است که در راه درست حرکت کند.

حجت الاسلام حسینی در پایان با توصیه به استفاده حداکثری از فرصت اعتکاف، گفت: نماز اول وقت، نماز جماعت، روزه‌داری، انس با قرآن و دعا، هر کدام آثار و برکات ویژه‌ای دارند و مجموع این اعمال، شما را از برندگان حقیقی این ضیافت معنوی قرار می‌دهد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha