پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۸
وحدت، راهبرد جهان اسلام در برابر استعمار است

حوزه، حجت‌الاسلام رضوان‌السلام خان در بیانیه‌ای اظهار داشت: اگر امروز ایران هدف توطئه‌های استعماری قرار گرفته است، فردا ممکن است دیگر کشورهای اسلامی نیز با چنین تهدیدهایی روبه‌رو شوند. بنابراین جهان اسلام باید با کنار گذاشتن اختلافات، وحدت و همبستگی خود را تقویت کرده و با راهبردی مشترک در برابر اهداف استعماری مقابله کند.

به گزارش گروه ترجمۀ خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام رضوان السلام خان، مبلّغ و اندیشمند اسلامی ایالت بنگال غربی هند، در بیانیه‌ای هشدار داد که خطرناک‌ترین وهم این است که تلاش‌های تحت فشار قرار دادن و محاصره ایران را محدود به یک کشور بدانیم. اگر امروز ایران هدف قرار گرفته، فردا دیگر کشورهای اسلامی نیز ممکن است هدف توطئه‌های جهانی قرار گیرند. بنابراین لازم است دنیای اسلام اختلافات متقابل را کنار گذاشته، وحدت و همبستگی نشان دهد و با راهبرد مشترکی با اهداف استعماری مقابله کند.

وی در ادامه سخنان خود تأکید کرد: ترکیه، عربستان سعودی، پاکستان، مصر و کشورهای خلیج‌فارس گمان نکنند که اگر امروز ایران هدف قرار گرفته یا تلاش می‌شود آن را محاصره کنند، قضیه به همین جا ختم می‌شود. به خدا سوگند اگر امروز نباشد، فردا نوبت دیگر کشورها خواهد بود و هیچ کشوری خود را از توطئه‌های جهانی مصون نگاه نخواهد داشت.

این عالم دینی در ادامه افزود: اوضاع کنونی ایجاب می‌کند که دنیای اسلام هشیار باشد و با کنار گذاشتن اختلافات متقابل، منازعات مذهبی و سیاسی، متحد شود. و امروز در کنار ایران ایستادن در واقع به معنای دفاع از آزادی، عزت و آینده تمام امت اسلامی و همه آزادگان جهان است.

وی از حاکمان مسلمان خواست با فراتر رفتن از منافع مقطعی، راهبرد مشترکی اتخاذ کنند و برای خنثی کردن اهداف قدرت‌های استعماری، وحدت و همبستگی نشان دهند؛ چرا که تفرقه و سکوت، اهداف دشمن را تقویت می‌کند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha