به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه»، علی فیاض، نماینده پارلمان لبنان و عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت، در جریان همایشی سیاسی که در مجتمع امام خمینی (ره) واقع در تحویطة الغدیر با حضور اهالی بلدة بلیدا برگزار شد، تأکید کرد که کشور در مرحلهای حساس و سرنوشتساز قرار دارد که از همه میطلبد با بالاترین سطح مسئولیتپذیری رفتار کنند تا بتوانیم لبنان را نجات دهیم، آن را به ساحل امن منتقل کنیم و در برابر فشارها و چالشهای متعدد ایستادگی نماییم. این امر مستلزم گفتوگو، مشورت و تفاهم درباره مسائل حیاتی و سرنوشت ساز است که کشور با آن روبهروست.
وی اشاره کرد که در این مرحله، فشارهای آشکار و ملموسی وجود دارد که بهویژه در تلاشاند تا منطقه شمالی رود لیتانی به عرصهای برای افزایش تنشها و پیچیدگیها میان ارتش لبنان، مقاومت و محیط اجتماعی آن تبدیل شود.
فیاض افزود: ما باور داریم و اطمینان داریم که فرماندهی ارتش لبنان از خِرد، احساس مسئولیت ملی و آگاهی کافی برخوردار است تا بتواند با این مرحله با درجات بالای بلوغ، رشد و عقلانیت رفتار کند، زیرا ارتش لبنان ارتش ملی ماست، افسران و سربازان آن فرزندان ما هستند و ما خانواده آنان محسوب میشویم. بیشک ما با این مرحله به گونهای برخورد خواهیم کرد که دشمن نتواند به اهداف خود دست یابد.
عضو فراکسیون مقاومت تأکید کرد که مقاومت هیچ نشانه مسلحانهای نه در شمال رود لیتانی و نه در دیگر مناطق ندارد و هیچ فعالیت نظامیای برخلاف حاکمیت دولت یا تحرکات میدانی و نقش ارتش لبنان انجام نمیدهد. ازاینرو از همگان میخواهیم تا نسبت به ابعاد خطرهای موجود در کشور هوشیار باشند و بر اهمیت گفتوگو، ارتباط و مشورت تأکید کنند تا دشمن نتواند ماهیت درگیری را از مسئلهای میان لبنان و رژیم صهیونیستی به مسئلهای میان خود لبنانیها تبدیل کند.











نظر شما