چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۵
افزایش تولید برق از ۸هزارمگاوات قبل انقلاب به حدود۱۰۰هزارمگاوات

حوزه/ احداث نیروگاه‌های خورشیدی، بادی و سیکل ترکیبی در نقاط مختلف قم در حال پیگیری است و این پروژه‌ها نقشی مؤثر در کاهش خاموشی‌ها و افزایش پایداری شبکه خواهند داشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، مهندس امید رفیعی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم، امشب در ادامه سلسله برنامه های «۱۱شب۱۱مسجد» که به مناسبت ایام الله دهه فجر و به همت جمعیت حامیان انقلاب اسلامی استان قم در مسجد حضرت معصومه سلام الله علیها منطقه سلامت قم برگزار شد در سخنانی گفت: تامین برق پایدار و خدمت صنعت برق به مردم یک زیر ساخت و شاخصه توسعه یافتگی مهم است چرا که سایر زیرساخت های کشور منوط به برق رسانی دائم و پایدار است لذا ما در این عرصه تلاش می کنیم در کنار سایر خدماتی که به برکت نظام اسلامی به مردم ارائه می شود صنعت برق نیز با تمام توان به مردم خدمت رسانی کند.

وی با اشاره به وضعیت اسفناک زمان طاغوت از حیث انرژی و نداشتن برنامه خاصی برای برق رسانی به منازل مردم گفت: قبل از انقلاب اسلامی تولید برق در کشور نهایتا ۸هزار مگاوات بوده که امروزه به برکت نظام اسلامی این رقم به حدود ۱۰۰هزار مگاوات رسیده است.

رفیعی ابراز داشت: رشد تولید و بهره برداری از نیروگاه ها در کشور شتاب خوبی گرفته است و ما از حیث تولید برق سبد متنوعی در اختیار داریم.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم ابراز داشت: ما در استان قم۶۵۰هزار مشترک برق و ۱۰هزار کیلومتر شبکه داریم که این برق رسانی با حدود ۵هزار دستگاه ترانس و ایستگاه انجام می شود، از این تعداد مشترک در قم، ۸۰ درصد مربوط به بخش خانگی و مابقی نیز بخش صنعتی می باشد.

وی با بیان رشد چشمگیر بخش صنعت در قم خاطرنشان ساخت: استان قم به خاطر سرمایه گذاری خوب در عرصه های مختلف، شاهد توسعه یافتگی در بخش صنعت است و برق رسانی به این بخش ها نیز به خوبی در حال انجام است.

رفیعی با ابراز خرسندی از روند رو به رشد احداث نیروگاه های خورشیدی در قم تاکید کرد: رشد احداث نیروگاه های خورشیدی برای تولید برق در قم مایه مباهات است و با تلاش شبانه روزی همه بخش ها امیدواریم طی دو سال آینده تولید برق به حداکثر خودش برسد.

وی ادامه داد: احداث نیروگاه‌های خورشیدی، بادی و سیکل ترکیبی در نقاط مختلف قم در حال پیگیری است و این پروژه‌ها نقشی مؤثر در کاهش خاموشی‌ها و افزایش پایداری شبکه خواهند داشت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم در ادامه توجه به مدیریت مصرف برق در خانه و محل کار را مهم دانست و گفت:مدیریت مصرف کمک می کند که همه بخش ها به ویژه بخش های صنعتی از این نعمت مهم برخوردار شوند و تولید و اشتغال رشد مناسبی داشته باشد.

وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به لزوم فرهنگ‌سازی در حوزه مصرف بهینه انرژی گفت: مدیریت مصرف تنها با ابزارهای فنی محقق نمی‌شود و نیازمند آگاهی عمومی و همکاری مردم است و باید فرهنگ صرفه‌جویی از ادارات و نهادهای عمومی آغاز شود و به بخش خانگی و صنعتی گسترش یابد.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha