یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۰
منابر حسینی باید پرچم‌دار مطالبه‌گری باشند

حوزه/ رئیس شورای هیئت‌های مذهبی کشور با تأکید بر نقش منابر حسینی و هیئت‌های مذهبی در تبیین‌گری، گفت: این نهادهای مردمی علاوه بر بیان دستاوردهای انقلاب، باید در مسیر روشنگری، مطالبه‌گری، دفاع از مظلوم و مبارزه با فساد ایفای نقش جدی داشته باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، نوشاد نوشادی رئیس شورای هیئت‌های مذهبی کشور صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران، با قدردانی از حضور پرشور و معنادار مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، این حضور را نشانه زنده‌بودن سرمایه اجتماعی انقلاب و پایبندی مردم به اصل نظام دانست و اظهار کرد: این سرمایه ارزشمند نیازمند صیانت و پاسخ‌گویی مسئولانه از سوی مدیران و مسئولان کشور است.

وی با اشاره به دغدغه‌های معیشتی مردم افزود: بخش قابل توجهی از نارضایتی‌های اجتماعی ناشی از ضعف نظارت، وجود گلوگاه‌های فساد در ساختارهای اقتصادی و نبود عدالت در حوزه‌های مختلف است.

رئیس شورای هیئت‌های مذهبی کشور تصریح کرد: در سال‌های گذشته، برخی شبکه‌های محدود و خاص با سوءاستفاده از جایگاه‌ها و ارتباطات خود، منابع مالی و اقتصادی کشور را به نفع خود مصادره کرده‌اند و متأسفانه در بسیاری از موارد، برخورد بازدارنده و مؤثری از سوی دستگاه‌های مسئول با آنان صورت نگرفته و نوعی مماشات مشاهده می‌شود.

وی با تأکید بر ضرورت شفافیت اقتصادی ادامه داد: گرانی‌های افسارگسیخته، نابسامانی‌ها و فساد در حوزه‌های مختلف، مستقیماً بر زندگی و سفره مردم اثر می‌گذارد و اگر با این مسائل برخورد قاطع و علنی نشود، احساس تبعیض و بی‌عدالتی در جامعه تقویت خواهد شد.

نوشادی با اشاره به اعتراضات اجتماعی اخیر خاطرنشان کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد بخشی از جوانانی که دچار هیجان و عصبانیت اجتماعی می‌شوند، به دلیل ناامیدی از آینده، نبود شغل و اشتغال پایدار، مشکلات ازدواج، تبعیض و بی‌عدالتی و همچنین تأثیرپذیری از شبکه‌های خارجی است.

وی بر ضرورت تحول در مدیریت کشور تأکید کرد و گفت: سپردن مسئولیت‌ها به نیروهای جوان، مؤمن، کارآمد و دلسوز می‌تواند بسیاری از بن‌بست‌ها را باز کند. تداوم انحصار مدیریتی، استفاده از ظرفیت‌های مدیریتی فرسوده و بی‌توجهی به گردش نخبگان، به زیان مردم و آینده کشور خواهد بود.

رئیس شورای هیئت‌های مذهبی کشور افزایش هدفمند بودجه‌های فرهنگی را ضرورتی انکارناپذیر دانست و تصریح کرد: تربیت فکری، اخلاقی و هویتی نوجوانان و جوانان، مهم‌ترین سرمایه‌گذاری برای امنیت و پیشرفت کشور است. تقویت همدلی، وحدت ملی و هوشیاری در برابر توطئه‌های داخلی و خارجی، مسیر عبور از مشکلات و خنثی‌سازی نقشه‌های دشمنان ملت ایران خواهد بود.

وی در پایان، با تأکید بر لزوم حمایت همه‌جانبه از دولت در مسیر رفع مشکلات کشور، یادآور شد: منابر حسینی و هیئت‌های مذهبی باید در کنار تبیین دستاوردهای انقلاب، به روشنگری، مطالبه‌گری، دفاع از مظلوم در برابر ظالم و مبارزه با فساد توجه ویژه داشته باشند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha