شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۸
سخنان جالب توجه سناتور هندی درباره جنگ تحمیلی آمریکا و اسرائیل علیه ایران + فیلم

حوزه، دکتر محمد ادیب سناتور مجلس سنای هند در سخنانی اظهار داشت که آمریکایی ها و اسرائیلی ها با ملتی درگیر شده اند که هزار و چهارصد سال است دست در دامان کربلا هستند. آنها (ایرانی ها) امروز هم به یاد کربلا هستند و از مرگ نمی هراسند.

به گزارش گروه ترجمۀ خبرگزاری حوزه، دکتر محمد ادیب سناتور مجلس سنای هند در سخنانی اظهار داشت که آمریکایی ها و اسرائیلی ها با ملتی درگیر شده اند که هزار و چهارصد سال است دست به دامان کربلا هستند. آنها (ایرانی ها) امروز هم به یاد کربلا هستند و از مرگ نمی هراسند.

شما ها فکر می کردید که پس از به شهادت رساندن آقای خامنه ای می‌توانید ایران را وادار به تسلیم شدن بکنید اما کور خواندید و حالا این جنگ تا کی ادامه پیدا می‌کند معلوم نیست. با این اقدام شما کربلای دوم را بپا کرده اید و الان باید پیامد های جنگ را تحویل بگیرید.

شما آمریکایی‌ها و اسرائیلی ها تا به حال با عرب‌های بی عرضه طرف بودید که برایتان کفش ها را جفت می کردند اما الان با ملتی درگیر شده اید که از مرگ نمی ترسد.

امام خامنه ای، بالا تر از شیعه و سنی، رهبری همه مسلمانان جهان را به عهده داشت. ایشان تنها رهبری بود که از اسلام و از کشور خود دفاع کرد و جلوی برده داران سر خم نکرد.

الان شما خواهید دید که چه بر سر کشور های منطقه خواهد آمد. آنها اگر می خواستند جلوی آمریکا را بگیرند می توانستند بگیرند، اما این کار را نکردند.

آمریکایی ها و اسرائیلی ها از ایران همان خدماتی می خواستند که کشورهای منطقه برای آنها انجام می داده اند. یعنی از آنها نفت می خریدند و به آنها سلاح می فروختند و می گفتند: هتل ها بسازید، پاساژها بسازید، برج ها بسازید و عربها در جواب چشم می گفتند و دست به کار می شدند.

ایران پس از حمله آمریکا از پایگاه نظامی خود در قطر، به قطر پاسخ نظامی داد و بعدا هم ایران گفت که اگر آمریکا از پایگاه های منطقه به ما حمله کرد، ما آنها را خواهیم زد و بعد هم ایران زد و بازهم خواهد زد.

این ستمگران (آمریکا و اسرائیل) ما را از بزرگ‌ترین رهبر این زمان محروم ساختند، فقط به خاطر تغییر رژیم! در حالیکه هیچ منطقی، فرهنگی، تاریخی و قانون بین المللی همچنین مجوزی فراهم نمی کند و آنها پس از به شهادت رساندن این رهبر همه جهان را به درد سر انداخته اند.

آمریکا به سوتفاهم خود پی خواهد برد که امام خامنه‌ای هیچ وقت خواستار جنگ نبوده. ایران بار ها و بارها می گفت که ما داریم مذاکره می کنیم و ما دنبال بمب اتمی نیستیم چون فقه ما اجازه نمی دهد، وگرنه ساختن‌ بمب اتمی برای ایرانی ها کار سختی نبود.

شما ببینید ایرانیها موشک هایی ساختند که جهان از تعجب دارد شاخ در می آورد، آیا سازندگان همچنین موشک ها نمی توانند بمب اتمی بسازند؟! اما به ایران گفتند که تولید موشک را هم متوقف کنید.

خلاصه اینکه از ایران خواستند که مانند کشورهای منطقه نوکر آمریکا شود و هیچ رشدی در هیچ حوزه ای نداشته باشد.

آمریکا امروز جهان را به اوضاع قبل از جنگ جهانی وارد کرده، بلکه امروزه اوضاع خطر ناک تر از آن زمان است، چون در آن زمان همچنین سلاح‌های ضد بشری نبوده، و این جنگ کل جهان را تهدید می کند و جهنم جهانی خواهد ساخت، در این جنگ آمریکایی ها خواهند فهمید که چه کسی ضعیف شده.

شما تلویزیون نگاه کنید، خیابان های اسرائیل از بین رفتند، اما در ایران مردم تو خیابان ها هستند و از موشک و بمب هراسی ندارند، آمریکا با همچنین ملتی مواجه شده است.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha