پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۹
پس از ۴۰ روز بسته بودن، بازگشایی درهای مسجدالاقصی با شدیدترین شرایط امنیتی

حوزه/ در پلتفرم‌های فلسطینی صحنه‌هایی منتشر شد که بازگشایی دوباره درهای مسجدالاقصی و ورود نمازگزاران به آن را نشان می‌داد.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه»، بامداد امروز پنجشنبه، در پلتفرم‌های فلسطینی صحنه‌هایی منتشر شد که بازگشایی دوباره درهای مسجدالاقصی و ورود نمازگزاران به آن را پس از بسته شدن ۴۰ روزه توسط نیروهای اشغالگر اسرائیلی نشان می‌داد.

تصاویر منتشرشده نشان می‌داد که گروه‌هایی از نمازگزاران فلسطینی وارد صحن‌های مسجدالاقصی می‌شوند و از خوشحالی بازگشت خود پس از مدت طولانی دوری ابراز شادمانی می‌کنند.

ویدئوهای دیگری نیز بخشی از عملیات نظافت و آماده‌سازی را به دست داوطلبان و خادمان مسجد در صحن‌ها و شبستان‌ها ثبت کردند، تا مسجد برای استقبال از نمازگزاران و برگزاری شعائر دینی مهیا شود.

پیش‌تر اداره اوقاف اسلامی در قدس اشغالی در بیانیه‌ای کوتاه تأیید کرده بود که درهای مسجدالاقصی از نماز صبح پنجشنبه به روی همه نمازگزاران باز خواهد شد، بدون آنکه توضیح بیشتری درباره محدودیت‌های احتمالی ارائه کند.

اعلام اسرائیلی و آماده‌باش امنیتی

این اقدام پس از اعلام آمادگی مقامات اسرائیلی ــ شامگاه چهارشنبه ــ برای بازگشایی مسجدالاقصی و کلیسای قیامت در قدس اشغالی صورت گرفت؛ این دو مکان از زمان آغاز جنگ با ایران در ۲۸ فوریه (۹ اسفند ۱۴۰۴) بسته بودند.

پلیس رژیم اسرائیل در بیانیه‌ای توضیح داد که آمادگی‌ها برای بازگشایی اماکن مقدس به روی نمازگزاران و بازدیدکنندگان از صبح پنجشنبه در جریان است و این تصمیم را به آنچه "به‌روزرسانی دستورالعمل‌های جبهه داخلی اسرائیل" نامید، نسبت داد.

این بیانیه همچنین از استقرار گسترده نیروهای امنیتی خبر داد؛ پلیس اشغالگر اعلام کرد که صدها تن از نیروهای پلیس و گارد مرزی را در کوچه‌های شهر قدیم قدس و مسیرهای منتهی به اماکن مقدس مستقر کرده است .

یادآور می‌شود که شهر قدس و اماکن مقدس آن طی شش هفته گذشته شاهد تدابیر امنیتی سختگیرانه و بسته شدن‌های مکرر بوده‌اند؛ این اقدامات هم‌زمان با آماده‌باش کامل اسرائیل در پی تجاوز آمریکایی اسرائیلی به ایران، تشدید شد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha