شنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۴
بازداشت یک جاسوس کهنه‌کار رژیم صهیونی و ۱۵ تروریست تجزیه طلب در ۵ استان توسط وزارت اطلاعات

حوزه/ وزارت اطلاعات از بازداشت یک جاسوس کهنه‌کار رژیم صهیونی و ۱۵ تروریست تجزیه طلب در ۵ استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، سربازان گمنام امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در وزارت اطلاعات موفق شدند یک جاسوس کهنه‌کار رژیم صهیونی به نام «امید_آ» را در ایلام بازداشت کنند.این جاسوس وطن فروش برای موساد اطلاعات حساس می‌فرستاده و با گروهک‌های سلطنت‌طلب طرح‌های تروریستی اجرا می‌کرده‌.

در استان سیستان و بلوچستان هم عضو عملیاتی یک گروهک تروریستی تجزیه‌طلب به نام «داود_ش» پیش از انجام عملیات تروریستی در اطراف شهر زاهدان شناسایی و بازداشت می‌شود.

اعضای یک هسته‌ی سه نفره تروریستی در استان گیلان به سرتیمی فردی به نام «مهیار_س» به همراه یک خمپاره‌انداز، یک هسته‌ دو نفره در استان لرستان و ۹ تروریست تجزیه طلب هم در استان آذربایجان غربی پیش از اقدام تروریستی شناسایی و بازداشت شدند.

وزارت اطلاعات از مردم خواسته هرگونه موارد مشکوک را به ستاد خبری وزارت اطلاعات به شماره ۱۱۳ یا درگاه‌های رسمی ستادخبری این وزارت‌خانه در پیام رسان‌های ایتا، بله، روبیکا و سروش‌پلاس به آدرس vaja113@ با تیک آبی گزارش کنند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha