جمعه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۱
دوره حضور آمریکا در منطقه به پایان رسیده است

حوزه/ حجت الاسلام رفیعی غیاثی گفت: دوره حضور آمریکا در منطقه به پایان رسیده و سرزمین پهناور منطقه، فصل جدید و بدون آمریکا را به‌زودی تجربه خواهد کرد و ان‌شاءالله بساط دردسرساز، ویرانگر و تبهکار دشمنان از منطقه و خلیج فارس برچیده خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت‌الاسلام رفیعی غیاثی امام جمعه موقت سیراف در خطبه های این هفته با اشاره به واژه «تقدیر» آن را مظلوم‌ترین واژه در میان واژه‌ها دانست و گفت: ما هر اتفاقی را که در زندگی رخ می‌دهد، اعم از کوچک و بزرگ، تلخ و شیرین، همه را به گردن تقدیر می‌اندازیم در حالی که قرآن کریم می‌فرماید تقدیر الهی دست ما انسان‌ها است، تقدیر ما دست خود ما است و بستگی به تدبیر ما دارد.

وی افزود: تقدیر الهی در حق ما زمانی است که ما تدبیر نداشته باشیم، اگر سبک زندگی، فکر، اندیشه و تدبیر برای زندگی نداشته باشیم، تقدیر خدا پیاده می‌شود، زندگی بوم نقاشی است که ما نقش زندگی را با الگوی الهی و قرآن و زندگی انبیا و معصومین می‌توانیم زیبا بکشیم یا با الگوهای دنیایی نقش زندگی را جور دیگری بکشیم؛ اگر تصویری که کشیدیم زیبا نبود و زشت بود، پای تقدیر ننویسیم.

حجت الاسلام رفیعی غیاثی با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب، تصریح کرد: پیام ایشان برای ملتی که در دوگانه بیم و امید و سکوت پسا نبرد قرار دارد، سراسر امید بود، با امید میدان و خیابان را نگه داشته و بی‌صبرانه منتظر است تا خبرهای خوب، شیرین و رضایت‌بخش بشنود و به زندگی ادامه دهد. در واقع این پیام ویتامین محض بود.

وی ابراز کرد: در خلیج فارس و گستره تاریخدار این دریای پهناور که بنا به تأکید رهبر انقلاب، نعمت ارزنده‌ای است که خداوند به منطقه عطا فرموده، دیگر جایی برای ناوها و نام‌های آمریکا و آمریکایی و همه همفکران و همدستانش نیست.

امام جمعه موقت سیراف ادامه داد: دوره حضور آمریکا در منطقه به پایان رسیده و سرزمین پهناور منطقه، فصل جدید و بدون آمریکا را به‌زودی تجربه خواهد کرد و ان‌شاءالله بساط دردسرساز، ویرانگر و تبهکار دشمنان از منطقه و خلیج فارس برچیده خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: البته باید به‌هوش و زیرک باشیم و سرسخت مراقب راهبرد دشمن در وضعیت پسا شکست میدانی باشیم، دشمن بعد از شکست مفتضحانه در نبرد نظامی، با بهره‌گیری از جنگ ترکیبی و قرار دادن کشور در حالت تعلیق و سردرگمی، به درهم شکستن انسجام و اتحاد ملی، تاب‌آوری و مقاومت و فروپاشی و شورش از درون چشم دوخته است؛ از این رو باید تدابیری جهت حفظ، تقویت و ارتقای تاب‌آوری مردم در دستور کار قرار گیرد تا ان‌شاءالله شکست جدیدی به دشمن تحمیل کنیم.

حجت الاسلام رفیعی غیاثی به مناسبت سالروز شهادت شهید مطهری، سالگرد صدور بیانیه تاریخی حضرت امام خمینی(ره) و پاسداشت مقام شهید خامنه‌ای، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی وقتی نام مبارکش به گوش می‌رسد، همین چهل و هفت سال گذشته به ذهن تداعی می‌شود، در حالی که انقلاب دارای سه مبدأ بود، بیست و دو بهمن پنجاه و هفت، پانزده خرداد چهل و دو و سومین و مهم‌ترین آن مبدأ هشتادساله آن است که همان صدور بیانیه منتقدانه حضرت امام در پانزده اردیبهشت ۱۳۲۳ در دفتر یادبود کتابخانه وزیری شهر یزد بود.

وی ضمن تبریک روز معلم بیان کرد: در طول دوران هشتادساله انقلاب، دو معلم در یادها برای همیشه ماندگار شدند که هم دارای اثر بودند و هم دارای معآثر؛ یکی معلم انقلاب شد و آن شهید مطهری بود و دیگری معلم نظام اسلامی و آن شهید خامنه‌ای که هر دو دارای معآثر قوی و میراث گرانبها بودند که برای درس گرفتن ملت به یادگار گذاشتند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha