جمعه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۴
خلیج فارس بدون آمریکا واقعیت میدان است / کارگران افسران جهاد اقتصادی کشور هستند

حوزه / امام جمعه قیدار با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز ملی خلیج فارس، این پیام را منشور راهبردی برای «خلیج فارس بدون آمریکا» دانست و تأکید کرد: با توجه به شکست آمریکا در منطقه و توانمندی ایران، حضور این کشور در خلیج فارس جایی ندارد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از زنجان، حجت‌الاسلام علی موسوی، امام جمعه قیدار، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به پیام مقام معظم رهبری به مناسبت روز ملی خلیج فارس، اظهار کرد: پیام حکیمانه و عمیق رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز ملی خلیج فارس را باید یک منشور راهبردی برای «خلیج فارس بدون آمریکا» دانست.

وی با بیان اینکه «خلیج فارس بدون آمریکا» یک تعبیر راهبردی است که باید تکرار و برجسته شود، افزود: این پیام بر اساس مشاهدات عینی نوشته شده است.

امام جمعه قیدار ادامه داد: بزرگ‌ترین لشکرکشی زورگویان جهان در دو ماه اخیر به شکست مفتضحانه‌ای انجامید و پیام به صراحت بیان می‌کند که پایگاه‌های آمریکا حتی توان تأمین امنیت خود را ندارند.

وی اضافه کرد: واقعیت میدانی این است که آمریکا عملاً از معادله قدرت در خلیج فارس خارج شده است و «خلیج فارس بدون آمریکا»، نه یک شعار، بلکه یک واقعیت میدانی است. این پیام نشان می‌دهد که این آینده، بر اساس شکست میدانی آمریکا، بیداری ملت‌های منطقه و توانمندی همه‌جانبه ایران، در حال رقم خوردن است. آمریکا در این معادله جدید جایی ندارد؛ مگر در قعر آب‌های خلیج فارس.

امام جمعه قیدار بیان کرد: امروز به لطف خداوند، هماهنگی کامل و حداکثری میان میدان، خیابان و دیپلماسی برای تأمین منافع ملی و عبور دادن کشور از بحران‌ها و چالش‌های نظامی، سیاسی و اقتصادی در کشور وجود دارد.

وی به ۱۱ اردیبهشت، روز کار و کارگر، اشاره کرد و گفت: ستون اصلی تولید در جامعه کارگر است، به‌ویژه در شرایطی که کشور درگیر جهاد اقتصادی نفس‌گیری با نظام سلطه است و کارگران افسران این جنگ محسوب می‌شوند.

امام جمعه قیدار تصریح کرد: اگر می‌خواهیم اقتصاد مقاومتی محقق شود و تحریم‌ها و تهدیدات دشمنان به فرصت تبدیل شود، باید مسئولان بیش از گذشته از این قشر زحمتکش حمایت کنند.

وی به هفته معلم نیز اشاره کرد و بیان داشت: شرافت و مرتبت معلم زمانی اهمیت پیدا می‌کند که بتواند شأن خداوند و پیامبران را در وجود خود محقق سازد و پیوند انسان به هدف متعالی خلقت را برقرار کند؛ کاری که شهید علامه مطهری انجام داد و او را ماندگار و اسوه قرار داد.

امام جمعه قیدار گفت: هنر تبیین یکی دیگر از ویژگی‌های شهید مطهری است و نفوذ سخنانش در عمق جان مخاطب از هنرهای تبیینی ایشان بود.

وی به ۱۲ اردیبهشت، روز عقیدتی و سیاسی در سپاه، اشاره کرد و اظهار داشت: اعتقاد و باور، رابطه متقابلی با مقاومت، سلحشوری و دلاوری دارد؛ یعنی هرچه باور و اعتقاد بیشتر باشد، استحکام، مقاومت و سلحشوری نیز بیشتر خواهد بود.

امام جمعه قیدار بیان کرد: وجود دو مجموعه عقیدتی و سیاسی در سپاه، مانع نفوذ افکار منحرف و آلوده به این مجموعه شد و سپاه پاسداران را به دژی نفوذناپذیر در برابر هر خطر و توطئه تبدیل کرده است، به‌طوری‌که تحرکات دشمن را رصد کرده و به‌موقع تشخیص داده و واکنش مناسب به آن‌ها نشان می‌دهد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha