جمعه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۰۸
امروز محتکر و گران‌فروش هیچ فرقی با دشمن ندارد

حوزه/ سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه امروز محتکر و گران‌فروش هیچ فرقی با دشمن ندارد، گفت: بخشی از التهابات اقتصادی در دوران جنگ طبیعی است ولی برخی مواردی که امروز می‌بینیم، سودخواهی افراد است و هیچ ربطی به جنگ ندارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین سید حسین آقامیری در محفل معارفی حرم مطهر بانوی کرامت، اظهار داشت: وقتی فرمان سجده ملائکه به حضرت آدم توسط حضرت حق صادر می‌شود علت اصلی سجده نکردن شیطان یک روایت معروف برتری آتش بر خاک است.

وی با اشاره به اینکه حضرت امیرالمومنین(ع) در یک روایتی از این موضوع رمزگشایی کرده‌اند، مطرح کرد: ایشان فرمودند که ابلیس در آدم نور ولایت ما اهل بیت(ع) را دید.

سخنران محفل معارفی حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها اضافه کرد: سجده به حضرت آدم(ع) نیز به معنای پذیرش ولایت حضرت آدم(ع) است که همه ملائکه به جز ابلیس این ولایت را پذیرفتند.

وی با بیان اینکه تنها راه هدایت بشر، ولایت است، عنوان کرد: شیطان جدای از اینکه اطاعت از ولایت را نپذیرفت، به عزت خدا قسم خورد که بندگانش را اغوا می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین آقامیری خاطرنشان کرد: ابلیس نمی‌تواند ولی خدا را اغوا کند؛ در نتیجه دستگاه محاسباتی امت ولی الهی را دچار اختلال می‌کند تا مردم واقعیت‌ها را آن طور که رهبرانشان می‌بینند، نبینند.

وی با بیان اینکه زمانی که جامعه واقعیت را نبیند به امر رهبر الهی نیز عمل نخواهد کرد، تصریح کرد: زمانی که میان ولی الهی و امت فاصله ایجاد شود، ابلیس هر بلایی که بخواهد بر سر این مردم خواهد آورد.

سخنران محفل معارفی حرم مطهر حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها ولایت را قلعه ایمنی که یک امت می‌تواند در آن، ایمن باشد دانست و یادآور شد: وجود اهل بیت(ع) تجلی توحید در عالم هستند و جامعه‌ای که بخواهد دچار خطا در محاسبات نشود تنها راهش اطاعت کامل از ولی الهی است.

وی با بیان اینکه در جنگ اخیر اتفاقات بزرگی در دنیا درحال رقم خوردن است، گفت: اگر همین امروز این جنگ تمام شود، یکی از پیروزی‌هایی که در این جنگ نصیب امت توحیدی شد، این است که دیگر گزینه حمله نظامی در میز آمریکایی‌ها وجود ندارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین آقامیری اضافه کرد: ما برای ساخت موشک و پهپاد تلاش می‌کنیم اما عامل اصلی و قدرت اصلی پیروزی خودمان را قدرت ایمان می‌دانیم.

وی با اشاره به اینکه دشمن امروز در معادلات مادی خود هنوز مبهوت دوران دفاع مقدس است، اظهار کرد: دشمن در این جنگ رمضان هر آن‌چه داشته رو کرده است و دیگر می‌دانند که از طریق جنگ نظامی حریف مردم ایران نمی‌شوند.

سخنران محفل معارفی حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها افزود: البته احتمال ادامه جنگ وجود دارد؛ چراکه دشمن امید به ترور دارد و تنها راه پیروزی آن‌ها در این جنگ، درهم شکستن اتحاد منسجم و محکم مردم است.

وی با بیان اینکه امروز مجدد دشمن وارد جنگ شناختی خواهد شد، مطرح کرد: یکی از دیگر راه‌هایی که دشمن می‌تواند اتحاد ما را از بین ببرد، ترساندن ما است و این ترساندن با جنگ بزرگ اقتصادی همراه خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین آقامیری با اشاره به اینکه امروز محتکر و گران‌فروش هیچ فرقی با دشمن ندارد، خاطرنشان کرد: صرفه‌جویی و مواسات ازجمله وظایف ما مردم در شرایط جنگی کشور است.

سخنران محفل معارفی حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها ادامه داد: بخشی از التهابات اقتصادی در دوران جنگ طبیعی است ولی برخی مواردی که امروز می‌بینیم، سودخواهی برخی افراد است و هیچ ربطی به جنگ ندارد.

وی با بیان اینکه باید با گران‌فروش برخورد شود و این وظیفه دستگاه‌های نظارتی و قضایی است، تصریح کرد: مردم نیز بیش‌تر از اینکه بخواهند حرف بشنوند، دوست دارند عملکرد مسئولین را ببینند.

حجت‌الاسلام والمسلمین آقامیری با اشاره به اینکه دشمن با انتشار اخبار غلط نیز به دنبال شکستن اتحاد شما است، یادآور شد: امروز دروغ‌پراکنی‌های ترامپ در فضای مجازی نیز در راستای شکستن اتحاد مردم و بدبین کردن مردم نسبت به مسئولین است.

وی با بیان اینکه تنگه هرمز تمام معادلات این جنگ را تغییر خواهد کرد، گفت: امام جامعه ما با پیام روز ملی خلیج فارس ثابت کردند که کاملا نبض جنگ در دستانشان است و ذره‌ای از مواضع خود پایین نیامده‌اند.

سخنران محفل معارفی حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها اضافه کرد: حلقومی که امروز در راستای شکستن اتحاد مردم باز می‌شود، یا از عمد و یا از جهالت در زمین دشمن بازی می‌کند.

وی با اشاره به اینکه تبیین به معنای پاسخ‌گویی به شبهات دشمن است، بیان کرد: اساسا ولی الهی با جامعه خود از دریچه مبالغه سخن نمی‌گوید و اگر امروز رهبر عزیزمان می‌فرماید در خیابان بایستید، یعنی حضور شما اثرگذار است.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha