حجتالاسلام سیدموسی محمودی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در سنندج، با اشاره به پیروزی ایران اسلامی بر دشمنان خود، در سخنانی اظهار داشت: علیرغم تهاجم همهجانبه دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی همه دیدیم که چگونه نیروهای مسلح و ملت و مسئولان با انسجام خود در برابر این تهاجم گسترده با اقتدار ایستادند و حماسه ها آفریدند.
مدیر مدرسه سفیران هدایت بیجار گفت: دشمن آمریکایی تصور می کرد که با اولین حمله موشکی و بمباران کشورمان زمینه سقوط جمهوری اسلامی را فراهم خواهد کرد و از سوی دیگر بسیار امیدوار بود که گروه های تجزیه طلب کرد و عوامل ضد انقلاب نیز از غرب کشور و دیگر نقاط این مملکت دست به اقدام نظامی بزنند و همین عوامل باعث دلگرمی آنان شده بود ولی هرگز رویای دشمنان ایران به ویژه ترامپ و نتانیاهو محقق نشد و امروز شاهد شکست تاریخی آنان در برابر اراده و انسجام ملت ایران و نیروهای مسلح هستیم.
این استاد حوزه با اشاره به توافق صورت گرفته بین ایران و آمریکایی ها، خاطرنشان کرد: اگر به دقت به توافق بین ایران و آمریکا نگاه کنیم و مفاد این توافقنامه را به خوبی مطالعه و مورد بررسی و تحقیق قرار دهیم می بینیم که آمریکا در این توافقنامه امتیازات بسیاری به ایران داده است که بی شک دادن این امتیازات از سوی آمریکایی ها برای فرار از شکست در میدان نظامی و سیاسی بوده است.
مدیر مدرسه سفیران هدایت بیجار گفت: بنابراین امروز ایران هم در میدان نظامی و هم در میدان دیپلماسی عملا آمریکا را متحمل یک شکست بزرگ تاریخی کرد، شکستی که ابهت پوشالی رژیم تروریستی آمریکا را به چالش کشاند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه دشمنان هرگز از عناد و کینه ورزی علیه این انقلاب دست بردار نخواهند بود، یادآور شد: دشمنان نمی خواهند کشوری مقتدر به مانند ایران در جهان اسلام عرض اندام کند، بنابراین چون امروز در میدان دیپلماسی و نظامی شکست بزرگی را پذیرفته اند؛ لذا تلاش می کنند که انسجام ملی و مذهبی را هدف قرار دهند و همه باید این توطئه ننگین دشمنان را با بصیرت خود خنثی کنیم.
حجتالاسلام محمودی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: اتحاد و وحدت ملت ایران باعث شکل گرفتن یک انسجام ملی و ناگسستنی شده است و بی شک دشمنان در این توطئه نرم و شیطانی خود نیز دوباره متحمل شکست خواهند شد.
انتهای پیام/











نظر شما