به گزارش خبرگزاری حوزه، در بیانیه مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
«وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ»
شهر مقدس قم، خاستگاه انقلاب اسلامی و حرم اهلبیت (ع)، که از لحظه شهادت رهبر عظیمالشأن انقلاب اسلامی به دست ایادی جنایتکار رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی امریکا در سوگ فرو رفته است، این روزها، در آستانه وداع و تشییع پیکر مطهر آن رهبر شهید، غرق در ماتم و اندوه است.
آن رهبر شهید، که ستون استوار نظام اسلامی، جبهه مقاومت و رهبر همه آزادگان جهان بود، عمر پربرکت خویش را صرف اقامه عدل، ترویج معارف اهلبیت (ع) و هدایت امت اسلامی در مسیر حق و عدالت کرد و با نثار خون پاک خویش، چراغ هدایت را برای نسلهای آینده فروزان ساخت.
شهادت این رهبر فرزانه، اگرچه داغی گران بر قلبهای امت اسلامی نهاده، اما خون پاک او روح و حیات تازهای در رگهای امت مبعوث ایران، ملل منطقه و جبهه مقاومت دمیده است. شهر مقدس قم، مفتخر است که بار دیگر میعادگاه عاشقان ولایت و یاران آن امامِ شهید باشد و در این روزهای حزنانگیز، آغوش خود را برای وداع با این رهبر عزیز باز کرده است.
مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم، ضمن عرض تسلیت مجدد به پیشگاه بقیتالاعظم حضرت ولیعصر (عج)، مقام معظم رهبری حضرت آیتالله حاج سید مجتبی حسینی خامنهای (مدظلهالعالی) و عموم ملت شریف ایران، از تمامی مردم شهیدپرور و ولایتمدار قم دعوت مینماید تا با حضور پرشور و حماسی خود در مراسم تشییع، بار دیگر با آرمانهای آن رهبر شهید والامقام تجدید میثاق نمایند.
همچنین، از آنجا که شهر مقدس قم در این ایام میزبان خیل عظیمی از زائران و دلدادگانی است که از سراسر کشور برای شرکت در مراسم وداع و تشییع این رهبر شهید، خود را به این شهر رساندهاند، از مردم شریف، متدیّن و مهماننواز قم درخواست میکنیم، همچون همیشه، با گشادهرویی و میزبانی کریمانه، پذیرای زائران عزادار این شهید عزیز باشند و با تکریم سوگواران و فراهم آوردن زمینههای لازم، در برگزاری هرچه باشکوهتر این آیین معنوی، نهایت همکاری و همیاری را مبذول دارند.
بیشک، اهالی عزیز و ارجمند قم با میزبانیِ شایسته از دلسوختگانِ این رهبر شهید و مجاهدِ راه حق، جلوهای از وفاداری به مکتب سرخ شهادت را به نمایش خواهد گذاشت.
والسلام علی من اتبع الهدی
مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم










نظر شما