یکشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۱۱
مردم نطنز بر ایستادگی در برابر دشمن تاکید کردند

حوزه/ در موج ۱۶۱باشکوه که با هدف بزرگداشت روز خبرنگار و یاد و خاطره شهدای برجسته این عرصه در تجمعات شبانه نطنز برگزار شد، حضور پرشور مردم و مسئولان، فضای معنوی و حماسی خاصی به میدان بخشید.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری حوزه از کاشان در موج ۱۶۱باشکوه که با هدف بزرگداشت روز خبرنگار و یاد و خاطره شهدای برجسته این عرصه در تجمعات شبانه نطنز برگزار شد، حضور پرشور مردم و مسئولان، فضای معنوی و حماسی خاصی به میدان بخشید.

در آغاز مراسم، علیرضا باباخانی فرمانده میدان با سردادن شعارهای اصولی و انقلابی «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» و ابراز انزجار از سیاست‌های استکبار جهانی، با ندای «الله‌اکبر» موج ۱۶۱ را عطرآگین و مهیج کرد.

در ادامه، احمدی با قرائت اشعاری در دفاع از حاکمیت ایران و خلیج فارس، شور و غیرت حاضرین را برانگیخت.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید جواد حیدری طباطبایی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نطنز، نیز طی سخنانی ضمن تبریک روز خبرنگار به فعالان حوزه رسانه یاد و خاطره شهید خبرنگارانی را که مدافع دستاوردها، فضیلت‌ها و آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی بودند، گرامی داشت.

وی در بخشی از سخنان خود به تحلیل قدرت دشمن پرداخت و اظهار داشت: دشمن نه تنها در ماه‌های اخیر، بلکه طی ۴۷ سال گذشته نیز نتوانسته است هیچ غلطی انجام دهد و در برابر اقتدار این نظام شکست خورده است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نطنز، همچنین از مردم خواست تا در کنار رزمندگان باشند و با تکیه بر دعا و استغاثه به درگاه امام زمان (عج)، بر پیروزی حتمی رزمندگان اسلام اطمینان داشته باشند.

گفتنی است در حاشیه این مراسم، با هدف تعامل مستقیم بامردم «میز جهاد خدمت‌رسانی» توسط فرمانده پایگاه مردمی بعثت نطنز دایر شد که مورد توجه مراجعین قرار گرفت.

انتهای پیام./

شعارهای انقلابی و تاکید بر ایستادگی دربرابر دشمن درنطنزطنین اندازشد

شعارهای انقلابی و تاکید بر ایستادگی دربرابر دشمن درنطنزطنین اندازشد

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha