دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۲:۳۷
صد و نود و هفتمین شب تجدید میثاق مردم سنندج با آرمان‌های انقلاب اسلامی

حوزه/ صد و نود و هفتمین شب تجدید میثاق مردم سنندج با آرمان‌های انقلاب اسلامی به مانند دیگر شب ها با شور خاصی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از سنندج، شامگاه ۲۲ شهریورماه ۱۴۰۵، میدان آزادی سنندج برای صد و نود و هفتمین شب متوالی، میزبان جمعی از مردم مؤمن و انقلابی این شهر در اجتماع شبانه «جنگ رمضان» بود؛ اجتماعی مردمی که استمرار آن، جلوه‌ای از وفاداری به آرمان‌های انقلاب اسلامی و پاسداشت وحدت و همبستگی ملی است.

در این گردهمایی، اقشار مختلف مردم با حضور در کنار یکدیگر، بار دیگر بر پایبندی به آرمان‌های حضرت امام خمینی(ره)، شهدای والامقام و منویات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) و نیز حفظ عزت، اقتدار و انسجام ایران اسلامی تأکید کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین پورذهبی؛ نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان، همچون شب‌های گذشته در جمع مردم حضور یافت و در فضایی صمیمانه و چهره‌به‌چهره، پای صحبت شهروندان نشست و دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و مطالبات آنان را شنید.

استمرار این حضور مردمی در میدان آزادی سنندج، تصویری از همدلی، بصیرت، وحدت و پیوند مردم با آرمان‌های انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشته و بر اهمیت حفظ انسجام اجتماعی و خدمت صادقانه به مردم تأکید دارد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha