سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
پیام مدیر حوزه علمیه گلستان در پی ارتحال آیت الله شبیری زنجانی

حوزه / مدیر حوزه علمیه گلستان در پیامی ارتحال فقیه وارسته و مرجع عالیقدر جهان تشیع، حضرت آیت‌الله‌العظمی سید موسی شبیری زنجانی (رضوان‌الله‌تعالی‌علیه) را تسلیت گفت و تأکید کرد: میراث علمی، اخلاقی و معنوی آن فقید سعید، سرمایه‌ای ماندگار برای حوزه‌های علمیه و نسل‌های آینده خواهد بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از گرگان، در پی رحلت فقیه وارسته و مرجع عالیقدر جهان تشیع، حضرت آیت‌الله العظمی سید موسی شبیری زنجانی (رحمت الله علیه)، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا ابراهیمی مدیر حوزه علمیه استان گلستان، با صدور پیامی ضمن تسلیت این ضایعه بزرگ به ساحت مقدس حضرت ولی‌عصر (عج) و جامعه روحانیت، مقام علمی و اخلاقی آن مرجع فقید را گرامی داشت.

متن پیام مدیر حوزه علمیه استان گلستان به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

إِنّا لِلّهِ وَإِنّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

ارتحال عالم ربانی، فقیه وارسته و مرجع عالیقدر جهان تشیع، حضرت آیت‌الله العظمی سید موسی شبیری زنجانی(رضوان‌الله‌تعالی‌علیه)، موجب تأثر و اندوه فراوان حوزه‌های علمیه و جامعه مؤمنان گردید.

آن فقیه فرزانه و عالم برجسته، از استوانه‌های علمی و اخلاقی حوزه‌های علمیه بود که عمر پربرکت خویش را در مسیر تعمیق معارف اسلامی و ترویج فرهنگ اهل‌بیت(علیهم‌السلام)، تربیت شاگردان و خدمت به مکتب نورانی تشیع سپری کرد و میراثی گران‌بها از دانش و فضیلت از خود به یادگار گذاشت.

دقت نظر در مسائل فقهی و تسلط کم‌نظیر بر مباحث علم رجال، از برجسته‌ترین ویژگی‌های علمی این مرجع فقید بود. آثار متعدد ایشان در تبیین فروع فقهی و تحقیق و تصحیح متون رجالی نیز به واسطه اتقان علمی، از منابع ارزشمند و مورد وثوق پژوهشگران، محققان و مجتهدان به شمار می‌رود.

بی‌تردید ارتحال این عالم بزرگ و مرجع عالیقدر، ضایعه‌ای سنگین برای حوزه‌های علمیه و جامعه علمی و دینی است و فقدان ایشان، خلأیی عمیق در عرصه فقاهت و دانش حوزوی پدید خواهد آورد.

همچنین میراث علمی، اخلاقی و معنوی آن فقید سعید، سرمایه‌ای ماندگار برای حوزه‌های علمیه و نسل‌های آینده خواهد بود.

اینجانب این ضایعه عظیم و جانکاه را به محضر حضرت ولی‌عصر(عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف)، مراجع عظام تقلید، علما و فضلای حوزه‌های علمیه، شاگردان و ارادتمندان آن مرجع فقید و به‌ویژه بیت مکرم ایشان تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای آن عالم ربانی، علو درجات و حشر با اولیای الهی و ائمه اطهار(علیهم‌السلام)، و برای بازماندگان محترم صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارم.

محمدرضا ابراهیمی
مدیر حوزه علمیه استان گلستان

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha