دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۲
ملت ایران با فرهنگ عاشورا زیر بار ذلت نمی‌رود

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین محامی با اشاره به فرهنگ عاشورا و درس «هیهات منا الذله» گفت: ملت ایران از مکتب امام حسین(ع) آموخته است که در برابر ظلم و استکبار تسلیم نشود و برای حفظ عزت و استقلال خود ایستادگی کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از زاهدان، حجت‌الاسلام والمسلمین محامی در نمایش اقتدار ۴۰ هزار نفری گردان‌های بسیجی فدایی ایران که در زاهدان برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد شهدا، امام شهدا، رزمندگان، جانبازان و آزادگان، گفت: استقلال، عزت، شرف، تمامیت ارضی و امنیت کشور مرهون مجاهدت و ایثار شهدا و رزمندگان است.

امام جمعه زاهدان ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس افزود: مستکبران، به‌ویژه آمریکا و انگلیس، از آوردن رضاخان برای مزدوری و غارت سرمایه‌های کشور تا کودتاها و توطئه‌ها برای بقای سلطنت او، همواره درصدد ضربه زدن به ایران بودند.

وی ادامه داد: پس از آن نیز برای جلوگیری از پیروزی انقلاب اسلامی توطئه شد و بعد از پیروزی، فتنه‌ها و کودتاها ادامه یافت تا به جنگ تحمیلی و دفاع مقدس رسیدیم؛ جنگی که در آن دولت‌های مختلف شرق و غرب پشت سر صدام ایستادند تا به میهن اسلامی، امام و انقلاب ضربه بزنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محامی تصریح کرد: به لطف خداوند و همت مردم، دشمن در هشت سال دفاع مقدس شکست خورد؛ او به دنبال تسلط بر ایران بود، اما به اهدافش نرسید و تا سال‌ها جرأت حمله به ایران را پیدا نکرد.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان با بیان اینکه دشمنی دشمن پایان نمی‌یابد، گفت: به تعبیر امام، جنگ، جنگ وجودی است؛ استکبار جهانی نمی‌تواند تحمل کند که یک کشور مستقل وجود داشته باشد. ایران به دلیل موقعیت استراتژیک برای استکبار مهم است و استقلال آن منافع فراوانی را از آنان می‌گیرد؛ از سوی دیگر، ایستادن مستقل یک کشور برای سایر ملت‌ها درس است و می‌تواند آنها را به قیام برای احقاق حق و ایستادگی در برابر استکبار تشویق کند.

وی خاطرنشان کرد: دشمن ایران قوی، مقتدر و مستقل را تحمل نمی‌کند و می‌کوشد آن را تجزیه کند تا به کشورهای کوچکی تبدیل شود که دست گدایی‌شان همواره به سوی آمریکا دراز باشد و کسی نتواند در برابر آمریکا و مزدور آن، رژیم غاصب اسرائیل، مقاومت کند اما ملت غیور ما با تمدن دیرینه و عجین شدن تمدن ایرانی با فرهنگ اسلامی، قدرتی یافته که اجازه نمی‌دهد در برابر استکبار سر فرود آورد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محامی با اشاره به فرهنگ عاشورا اظهار داشت: ملت ایران همچنان که از امام شهید و سرور شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) درس گرفته، فریاد «هیهات منا الذله» سر می‌دهد و تسلیم نمی‌شود. امام شهید ما نیز فرمود با یزیدیان بیعت نمی‌کند و همانند سرور شهیدان جان خود را بر سر این آرمان گذاشت و هیچ‌گاه در مبانی انقلاب شک نکرد و از آن پا پس نکشید.

وی این رویکرد را برگرفته از قرآن کریم و سیره رسول خدا(ص) دانست و گفت: دشمن از زمان پیامبر نیز از هر وسیله‌ای برای ضربه زدن به جبهه اسلام و اهل حق استفاده کرده است. دشمن چه از طریق جنگ و چه مذاکره می‌کوشد جبهه حق را از مبانی دین، توحید و اسلام عقب براند و قرآن به پیامبر هشدار می‌دهد فریب مذاکره و چهره حق‌به‌جانب دشمن را نخورد.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان ادامه داد: قرآن می‌فرماید یهود و نصارا راضی نخواهند شد مگر اینکه از آرمان آنها پیروی کنید؛ یعنی به کمتر از تسلیم راضی نیستند. نباید تصور کنیم با مقداری عقب‌نشینی می‌توانیم دل دشمن را به دست بیاوریم؛ دشمن دست از دشمنی برنمی‌دارد.

وی با اشاره به ضرورت آمادگی جامعه اسلامی گفت: قرآن کریم می‌فرماید: «وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ»؛ جامعه اسلامی باید تمام توان خود را جمع کند و چنان قوی باشد که نه‌تنها پاسخ حمله دشمن را بدهد، بلکه دشمن را بترساند و از حمله به کشور هراس داشته باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محامی افزود: امنیت پایدار در سایه اتحاد و قدرت است. دشمن با مذاکره سر جای خود نمی‌نشیند و از آن به‌عنوان ابزاری برای ضربه زدن استفاده می‌کند. ما نیز می‌توانیم از این ابزار برای اهداف خود بهره ببریم، اما باید بدانیم دشمن به کمتر از تسلیم راضی نیست و بنابراین باید با قوت، قدرت و اقتدار خود را بر او تحمیل کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان با اشاره به سابقه حضور مردم در صحنه‌های انقلاب گفت: شما مردم بصیر، غیور و شجاع نشان داده‌اید که همپای ولایت، اسلام، ایران و انقلاب اسلامی هستید. دشمن تصور کرد با به شهادت رساندن سرداران و مسئولان، نظام از هم می‌پاشد، اما در جنگ ۱۲ روزه چنین نشد؛ او فکر می‌کرد با فتنه‌ها، توطئه‌ها و کودتا می‌تواند مردم را متزلزل و پراکنده و نظام را دچار فروپاشی کند، اما موفق نشد.

وی اظهار داشت: دشمن تصور می‌کرد تا سایه رهبری حکیم و فرزانه بر سر این ملت است، به اهدافش نمی‌رسد؛ بنابراین رهبر ما را نیز به شهادت رساند، اما همان‌گونه که امام شهید فرمود، دشمن مردم ما را نشناخته و در تحلیل‌هایش به خطا می‌رود،اگر اتفاقی بیفتد، خداوند همین ملت را مبعوث می‌کند و کار را تمام خواهد کرد؛ ما تحقق این پیش‌بینی را در نگاه مردم دیدیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محامی گفت: نظامی که با شهادت رهبر، مسئولان و فرماندهان خود باز هم محکم ایستاد، نه‌تنها متزلزل نشد، بلکه پس از مدتی کوتاه دفاع خود را آغاز کرد و همچنان مقاوم است. وی این ایستادگی را به برکت تدبیر امام شهید و حمایت مردم دانست و افزود: رهبر معظم انقلاب نیز در پیام‌های متعدد بر حضور مستمر مردم در میدان تأکید فرمودند و شما مردم هفت ماه است با شجاعت، صبر و پایداری در میدان حضور دارید.

وی ادامه داد: حضور مردم پشتوانه رزمندگان در جبهه است و به فرمایش رهبر معظم انقلاب، برای سیاستمداران و دولتمردان در اداره کشور نیز پشتوانه است. این نقطه قوت کشور و عظمت مردم ماست؛ همان ابهتی که ملت مبعوث‌شده ایجاد کرده و سرمایه ارزشمند کشور است.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان با اشاره به سخنان امام راحل درباره بسیجیان گفت: باید به تعبیر امام راحل دست همه بسیجیان و جان‌فدایان ایران را که دست خدا بالای آن است، بوسید.

وی تأکید کرد: ما باید ایران قوی باشیم و به تعبیر رهبر معظم انقلاب، به ایران قوی بسنده نکنیم و هر روز اقتدار بیشتری کسب کنیم. باید در عرصه‌های علمی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، نظامی و دفاعی به دنبال اقتدار بیشتر باشیم و در برخی عرصه‌ها، به‌ویژه دفاعی، پیشرفت‌های متعددی داشته‌ایم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محامی افزود: دشمن در عرصه نظامی ضربه خورده، اما اکنون جنگ ترکیبی را دنبال می‌کند تا به مردم ضربه بزند و تاب‌آوری آنان را از بین ببرد. او با محاصره و مشکلات اقتصادی که از بیرون تحمیل می‌کند و با کم‌کاری یا بدکاری برخی افراد در داخل که خواسته یا ناخواسته برای دشمن کار می‌کنند، مشکلاتی ایجاد می‌کند تا مردم را خسته و پراکنده کند و با ایجاد دو قطبی و درگیری، استحکام نظام، پیوند امت با امام و پیوند مردم با نظام را از بین ببرد و نظام را ناکارآمد نشان دهد.

وی با تأکید بر اینکه «جنگ، جنگ شناخت‌هاست و جنگ، جنگ اراده‌هاست»، گفت: فضای مجازی و بوق‌های تبلیغاتی دشمن برای ایجاد تردید در ذهن ما و نسل جوان ما کار می‌کند. باید هوشیار باشیم، نقطه اقتدار خود را حفظ کنیم و اجازه ندهیم دشمن به اهدافش برسد رهبر معظم انقلاب فرمودند هر چیزی که موجب دو قطبی، اختلاف و نزاع شود، ممنوع است و باید با آن مقابله کنیم.

امام جمعه زاهدان با اشاره به شرایط استان گفت: دشمن در سیستان و بلوچستان طمع زیادی کرده و با توجه به تفاوت‌های قومی و مذهبی و محرومیت‌ها، می‌کوشد از این فرصت‌ها استفاده کند. اما نجابت، صبوری، پایداری، اتحاد و همدلی مردم از همه اقوام و مذاهب، از شمال تا مرکز و جنوب استان، دشمن را مأیوس و عصبانی کرده و به همین دلیل می‌کوشد ضربه بزند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محامی با اشاره به اقدامات تروریستی در استان گفت: ترورها، شهادت نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی، ترور شخصیت‌هایی همچون شهید مولوی یوسف گرگیج، عالم اهل سنت و طرفدار انقلاب و گفتمان اسلامی، و تشکیل خانه‌های تیمی برای ایجاد ناامنی، از جمله اقدامات دشمن است نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی ما مقابله می‌کنند و تعدادی از آنان در این درگیری‌ها به شهادت رسیده‌اند و در همین اواخر نیز سردار شهید ظریفی در این مسیر شهید شد.

وی تصریح کرد: همه این اقدامات از بغض و کینه دشمن نسبت به مردم استان نشئت می‌گیرد و ما باید هوشیار باشیم و اتحاد خود را حفظ کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محامی با قدردانی از مردم شیعه و سنی استان گفت: شما نشان داده‌اید بصیرت و اتحاد دارید و با وجود تلاش‌ها برای ایجاد اختلاف، پای نظام اسلامی، اسلام، ایران اسلامی و رهبری ایستاده‌اید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha