یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵ - ۲۱:۰۳
دولتمردان جمهوری آذربایجان از تجربه هفتاد ساله حاکمیت کمونیسم در این کشور عبرت بگیرند

حوزه/ دبیر دوم شورای عالی حوزه‌های علمیه با محکوم نمودن، تقابل دولت جمهوری آذربایجان با عقائد و احکام اسلام و مذهب اهل بیت علیهم السلام گفتة: منشأ این رفتارهای حاکمان آذربایجان، تفکر غربی و صهیونیستی است که سرانجامی غیر از همان مسیر کمونیسم در این کشور ندارد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت الله جواد مروی دبیر دوم شورای عالی حوزه‌های علمیه در ابتدای درس خارج فقه خود، تقابل دولت جمهوری آذربایجان با عقائد و احکام اسلام و مذهب اهل بیت علیهم السلام را محکوم نموده و به دولتمردان این کشور توصیه کرد از تجربه هفتاد ساله حاکمیت کمونیسم در این کشور عبرت بگیرند.

وی افزود: در دوره اتحاد جماهیر شوروی، تبلیغات فراوان و تلاشهای گوناگون انجام شد، حتی با اعدام علما خواستند این مردم را از اسلام و امام حسین علیه السلام جدا کنند لکن موفق نشدند و بعضی از مستشرقان از این بابت در گزارشاتشان ابراز تعجب می‌کنند.

عضو جامعه مدرسین بیان داشت: چرا دولتمردان این کشور از هفتاد سال حاکمیت الحاد و ناتوانی آنان در جدا کردن مردم از اسلام و مکتب اهل بیت علیهم السلام عبرت نمی‌گیرند.

استاد حوزه علمیه قم گفت: منشأ این رفتارهای حاکمان آذربایجان، تفکر غربی و صهیونیستی است که سرانجامی غیر از همان مسیر کمونیسم در این کشور ندارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha