به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام حسینی از فضلای، حوزه در این مراسم در سخنانی با بیان مراتب عرفانی، علمی و اخلاقی و اجتماعی مرحوم آیت الله شاه آبادی اظهارداشت: زندگانی این مرحوم دارای ابعاد مختلفی است که توجه به این ابعاد میتواند الگو و سرمشق مناسبی برای تمامی طلاب و فضلا و عاشقان مکتب اهل بیت(ع) باشد.
وی افزود: این عالم بزرگ، پنجاه سال به تدریس مباحث فقهی، اصولی و عقلی و نقلی پرداخت و نزدیک به یک صد کتاب در حوزههای مختلف تالیف، حاشیه زنی و تقریر زنی نمود و در طی این سالها شاگردان بسیاری را در این عرصه پرورش داد.
سخنران این مراسم با ذکر این مطلب که روزانه نزدیک به 5 ساعت از زندگی این عالم فقید به نماز و دعا میگذشت، اظهارداشت: هر وعده نماز این عالم بزرگ نزدیک به دو ساعت طول میکشید و این درحالی است که ایشان سه بار نمازهای خود را قضا کردند و بازهم وصیت ادای آنها را مطرح کردند که این مساله را در گذشته از علمای بزرگی همچون آیت الله سید احمد خوانساری(ره) که دو بار نمازهای خود را از نو خواندند مشاهده میکنیم.
وی گفت: این عالم زاهد هیچ گاه از صحنه اجتماع و سیاست رویگردان نبودند و در زمان مبارزات علمای اسلام علیه رژیم طاغوت همواره پای ثابت بیانیههای کوبنده علما علیه این رژِیم و تایید حرکت انقلابی امام راحل بودند؛ ایشان به خوبی به همه نشان داد که میتوان عارف و زاهد بود و هیچ گاه از مردم و سیاست و اجتماع رویگردان نبود.
حجت الاسلام حسینی اظهارداشت: آیت الله شاه آبادی از محضر استادانی از جمله پدر بزرگوراشان و آیت الله محمدی مازندرانی در عرفان و اخلاق و امام راحل، آیت الله اراکی، آیت الله گلپایگانی، محقق داماد و... در علوم معقول و منقول بهره مند شدند.
سخنران این مراسم با اشاره به اعتقاد مرحوم آیت الله شاه آبادی به توفیق ایران در جامعه جهانی اظهارداشت: ایشان در اظهار نظری سیاسی عنوان کردند که ایران به واسطه توجهات حضرت ولی عصر(عج) و بزرگانی که در این کشور حضور دارند، از گزند بلایا در امواج توطئهها و تهاجمات دشمنان غربی و شرقی در امان خواهد ماند و روزی فرا میرسد که تمام دنیا محتاج ایران شوند.
وی گفت: آیت الله شاه آبادی(ره) که دست پرورده پدر بود، اعتقاد راسخی به عرفان همراه با فقه و علم و بهره گیری از استاد کامل و حضور در عرصههای مختلف اجتماعی، فرهنگی و سیاسی داشتند و توجه به این مساله برای همه جوانان و مردمی که به دنبال رسیدن به مراتب عرفانی هستند، ضروری است.