دوشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۱ - ۲۱:۲۸
همایش قرآن و اهل‌بیت (ع) در مدرسه علمیه امام رضا (ع) برگزار شد

همایش قرآن کریم و اهل‌بیت (ع)، با حضور یکصد قاری و حافظ قرآن، در مدرسه علمیه امام رضا(ع) (ویژه طلاب حافظ قرآن) قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، مدیر مدرسه علمیه امام رضا(ع) در این مراسم که شب گذشته در نمازخانه این مدرسه برگزار شد، با ضروری دانستن توجه به فعالیت‌های قرآنی، گفت:‌ معمولا وقتی حرف از قرآن وبرنامه‌های قرآنی زده می‌شود، با تعریف و تمجید  و تشویق همگان روبرو می‌شود، ولی در مرحله عمل، حمایت و پشتیبانی‌های لازم انجام نمی‌شود و اغلب در اجرا و پیشبرد  برنامه های قرآنی به مشکل بر می‌خوریم.

حجت‌الاسلام والمسلمین سمیعیان افزود: در بسیاری از برنامه‌های قرآنی، به جای این که به فکر افزایش کیفی باشیم، مجبوریم که بخشی از دغدغه و انرژی خود را صرف تأمین مسائل مالی و  امکانات لازم کنیم.

وی با بیان این که انس با قرآن، موجب رضایت حضرت ولی عصر(ص) می‌شود، گفت: انس با قرآن و در کنار آن، پیروی از حدیث و سنت رسول‌الله(ص) مسائلی است که اهتمام به آن، موجب رضایت امام زمان(عج) می‌شود.

در ادامه این برنامه، حجت‌الاسلام والمسلمین میرکتولی، رئیس مدرسه عالی تفسیر قرآن کریم درباره اهمیت توجه طلاب به قرآن و تدبر در آن،به  ایراد سخن پرداخت.

خاطرنشان می‌شود، در این برنامه، جمعی از طلاب حافظ و قاری قرآن، برنامه‌های متنوع قرآنی برگزار کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha