جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم از فعالیت 3 هزار روحانی مستقر در سراسر کشور به ویژه در مناطق محروم و روستایی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس اسکندری، امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با تشریح فعالیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی گفت: اول تیرماه، سالروز تأسیس نهاد فرهنگی تبلیغی تبلیغات اسلامی است که به فرمان حضرت امام (ره) تأسیس گردید و از این روز به عنوان روز اطلاع‌رسانی و تبلیغ دینی نامگذاری شده است.

وی با اشاره اجمالی به سه دهه فعالیت سازمان تبلیغات اسلامی افزود: دهه اول فعالیت این سازمان مصادف با دوران دفاع مقدس بود که فعالیت‌ها صرفا به صورت سنتی و از جمله اعزام مبلغ به جبهه‌ها، برپایی جلسات قرآنی، دینی و مذهبی و شکل دادن به حرکت‌های مختلف در جهت تقویت انقلاب و نظام اسلامی بود.

*سیر صعودی فعالیت‌ها

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم با بیان این‌که در دهه دوم فعالیت سازمان تبلیغات اسلامی شاهد سیر صعودی و بالندگی بودیم، خاطرنشان کرد: در این دهه معاونت‌های مختلفی شکل گرفت و به نیروی انسانی توجه خوبی شد.

وی یادآور شد: در دهه سوم با توصیه مقام معظم رهبری، سازمان علاوه بر فعالیت‌های سنتی خود وارد عرصه‌های نوین شد و با بهره‌گیری از امکانات و ابزارهای جدید فعالیت‌های خود را گسترده کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسکندری، ایجاد مجموعه فرهنگی و اطلاع‌رسانی وسیع و گسترده مانند مؤسسه تبیان، راه‌اندازی خبرگزاری مهر، بها دادن به فعالیت‌های مردمی و متمرکز شدن تشکل‌های دینی را از جمله فعالیت‌های دهه سوم سازمان تبلیغات اسلامی برشمرد و گفت: البته این فعالیت‌ها به این معنی نیست که این سازمان به نقطه مطلوب رسیده، بلکه مشکلات و موانع بسیاری داریم.

*حضور سازمان تبلیغات در سراسر کشور

وی با بیان این‌که سازمان تبلیغات اسلامی یکی از مجموعه‌های فرهنگی و تبلیغی است که در تمام شهرهای کشور حضور دارد، افزود: سه هزار روحانی مستقر در سراسر کشور فعالیت می‌کنند و تقریبا در همه روستاهای پرجمعیت، روحانی مستقر حضور دارد و این فعالیت‌ها باعث شده سازمان حضور پررنگی داشته باشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم با بیان این‌که تقریبا برای همه روحانیون مستقر خانه عالم فراهم شده است، بیان داشت: سیاست سازمان تبلیغات بر این است که هرجا روحانی مستقر اعزام می‌کند، باید خانه عالم نیز برای او فراهم نماید.

وی به فعالیت‌های اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم اشاره کرد و گفت: در مناسبت‌های مختلف از جمله ماه محرم، صفر، فاطمیه و مناسبت‌های انقلاب اسلامی، مبلغان به روستاهای استان اعزام می‌شوند؛ به طوری که تاکنون بیش از 2300 نفر از روحانیون به روستاها اعزام شده‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسکندری با بیان این‌که در 37 روستای استان قم روحانی مستقر و خانه عالم داریم، افزود: علاوه بر اعزام مبلغان، بیش از 65 مورد از اساتید برجسته جهت سخنرانی در مناسبت‌های خاص به روستاها اعزام شده‌اند.

وی با بیان این‌که اداره کل تبلیغات اسلامی قم از ظرفیت‌ بسیار بالایی نسبت به سایر استان‌ها برخوردار است، اظهار داشت: وجود مراجع معظم تقلید، حوزه علمیه، مؤسسات و مراکز علمی- تحقیقی و چهره‌های وزین فرهنگی در قم ایجاب می‌کند که به این اداره کل به صورت ویژه نگاه شود و تاکنون در این زمینه تلاش‌هایی کرده‌ایم، اما نتیجه‌ای نداشته است.

*آموزش 12 هزار قرآن آموز

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم، به فعالیت‌های قرآنی این اداره کل اشاره کرد و گفت: از تیرماه سال گذشته تاکنون 515 دوره آموزش قرآن برگزار شد، که 12 هزار نفر آموزش دیده‌اند و در دوره‌های تربیت مربی، مدرس، ممتحن و آموزش‌یاری 31 دوره برگزار شده و بیش از 800 نفر تربیت شده‌اند.

وی با بیان این‌که در فعالیت‌های تبلیغی- ترویجی، به 23هزار نفر آموزش داده شده است، افزود: 30موسسه قرآنی  در استان فعالیت می‌کنند و برای چاپ ونشر قرآن به 107مورد مجوز صادر داده  است.

حجت الاسلام والمسلمین اسکندری در خصوص طرح اوقات فراغت جوانان و نوجوانان گفت:192 پایگاه ایجاد شده است که 42 پایگاه آن در طول سال فعالیت مستمر دارند.

*آشنایی 9 هزار فرهنگی با مهدویت

وی ادامه داد: 9هزار معلم و مربی آموزش و پرورش در قالب برگزاری دوره‌های آموزشی با موضوعاتی چون مهدویت،فرق ومذاهب ونحله های منحرف آشنا شده اند .

مدیر کل تبلیغات اسلامی قم، گفتمان های  دینی در مدارس،مساجد و دانشگاه ها را از دیگر فعالیت های این اداره کل برشمرد و بیان داشت :درسال گذشته اقدام به تاسیس شبکه رادیو مسجد کرده ایم که به زودی به بهره برداری خواهد رسید.

*ساماندهی بیش از 1800 هیئت مذهبی

وی با بیان این که یک هزار و 840هیات مذهبی در استان قم ساماندهی شده است، مهمترین مشکلات اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم را اعتبارات مالی برشمرد و خاطرنشان کرد :این اداره کل نیاز به تاسیس دارالقران وزائر سرا دارد و در این خصوص تلاش زیادی کرده ایم، اما به نتیجه نرسیده ایم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha