پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

حجت الاسلام و المسلمین مجتبی کلباسی ، جهل و عدم شناخت نسبت به آموزه های حقیقی مهدوی را منشا بسیاری از آسیب ها در جامعه عنوان کرد.

مدیر مرکز تخصصی مهدویت حوزه علیمه قم  در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به فرارسیدن اعیاد شعبانیه و لزوم شناخت جامه نسبت به آموزه های حقیقی مهدوی، اظهار داشت: مهم ترین آسیب در عرصه مهدویت، عدم شناخت و عدم تفکیک بین مطالب علمی و مستند با مطالب سست و غیر مستند است.

وی افزود: وقتی این مباحث با هم خلط شود و در این بین جهل نیز مزید برعلت گردد، این موضوع سرمنشا بسیاری از آسیب های دیگر در عرصه مهدویت خواهد بود.

حجت الاسلام و المسلمین کلباسی ادامه داد: بی شک عدم معرفت لازم و مناسب به موضوع مهدویت، زمینه ساز آسیب های فراوان در این عرصه است.

این کارشناس مهدویت اضافه کرد: راه درمان جهل نیز طبعا، کسب معرفت و ارتقای سطح معرفتی افراد است و این که توجه داشته باشند در زمانه کنونی تلاش در مسیر کسب معرفت درباره مهدویت از چه ضرورت و اهمیتی برخوردار است.

مدیر مرکز تخصصی مهدویت حوزه علیمه قم بیان داشت: وقتی انسان برای ساده ترین کارها، نیاز به شناخت و معرفت دارد ، به طریق اولی برای مساله مهم و کلیدی همچون مهدویت نیاز به معرفت بالایی است که در جهت کسب آن باید کوشید.

 

*تاکید بر عمل به رسالت منتظر واقعی

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور همچنین خاطرنشان کرد: اساسا در این موضوع مهم که اصول عقیدتی اسلام و به خصوص مذهب تشیع به شمار می رود، اگر ما به فهم معرفتی لازم دست پیدا نکنیم، به حقیقت مطلب نائل نمی شویم و نمی توانیم آن طور که باید و شاید رسالت منتظر بودن خود را ایفا کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین کلباسی یادآورشد: مراکز متصدی امر ترویج آموزه های مهدوی اگر خدای ناکرده به رسالت خطیر خود در این باره عمل نکنند، زمینه جهالت ها در عرصه مهدویت در جامعه باز می شود  که این ها همه آسیب زاست.

وی با اشاره به حدیث شریفی که می فرماید "هر کس امام زمان خود را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است"، گفت: بدون شناخت امام و مهدویت ، برای انسان مرگ جاهلی رخ خواهد داد.

مدیر مرکز تخصصی مهدویت حوزه علیمه قم در خاتمه با تاکید بر لزوم برنامه ریزی در عرصه تبلیغ مهدویت، گفت: تربیت نسل منتظر باید راهبرد کلیدی نهادهای آموزشی و فرهنگی از جمله آموزش و پرورش باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha