چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۱ - ۲۰:۱۰
پيوند اوليا و مربيان نماد همگرايي خانواده و مدرسه است

مدیر کل تبليغات اسلامي با تاکید بر این‌که نباید فرزندان را به حال خود رها کنیم، گفت: پیوند اولیا و مربیان مي‌تواند زمينه ارتباط تاثيرگذار بين خانواده و مدرسه را فراهم كند تا همكاري خوبي براي تربيت انسان‌هاي سالم ايجاد شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمين عباس اسكندري در همايشي كه پيش از ظهر امروز به مناسبت هفته اولياء و مربيان در سالن كوثر سازمان تبليغات اسلامي استان قم برگزار شد، اظهار داشت: خانواده و مدرسه دو نهاد مهم هستند كه تاثير آنها در تربيت انسان‌ها بر كسي پوشيده نيست.

وي ادامه داد: هرچند خانوده نقش مهم‌تري در تربيت انسان‌ها دارد، ولي نبايد از نقش مدرسه و مراكز آموزشي و علمي در اين عرصه غافل بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین  اسكندري، توليد نسل و توجه به مسائل تربيتي را از مهم‌ترين كاركردهاي نهاد خانواده ذكر كرد و گفت: والدين بايد به گونه‌اي با فرزندان خود ارتباط برقرار كنند كه فرزندان به راحتي مشكلات و مسائل مربوط به خود را براي آنها مطرح كنند و اگر اين ارتباط برقرار شود بسياري از مشكلات فرزندان برطرف مي‌شود.

مدیر کل تبليغات اسلامي استان قم برگزاري دوره‌هاي آموزشي براي توجيه والدين به وظايف و مسئوليت خود را ضروري دانست و تاكيد كرد: سازمان تبليغات اسلامي هم به عنوان يك مجموعه فرهنگي و تبليغي حوزه دين، همان گونه كه دوره‌هاي مختلف آموزشي براي مربيان و معلمان مدارس برگزار كرد، آمادگي دارد در اين زمينه با آموزش و پرورش همكاري كند.

وي، پرهيز از شماتت و سرزنش فرزندان، عدم برخوردهاي خشن و نیز سوق دادن فرزندان به خوبي‌ها را مورد تاكيد قرار داد و افزود: راهنمايي‌هاي والدين بايد ساده، كوتاه و كارآمد باشد و بايد با ادبيات فرزندان و در حد درك و فهمشان با آنها صحبت شود.

بر اساس اعلام روابط عمومی تبليغات اسلامي، حجت‌الاسلام  والمسلمین اسكندري تصريح كرد: مشكلات رفتاري فرزندان را بايد جدي گرفت و نبايد آنها را به حال خودشان رها كرد.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha