جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
کد خبر: 296206
۲۷ مهر ۱۳۹۱ - ۰۲:۰۰

معاون پژوهشي حوزه علمیه خواهران كرمانشاه با تاکید بر ازدواج های آسان به تبیین آثار فردی و اجتماعی ازدواج آسان پرداخت.

معاون پژوهشي مدرسه علميه خواهران امام خميني(ره) در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري حوزه در كرمانشاه، اظهار داشت: خداوند همه مردان و زنان را مكلف به ازدواج كرده و آرامشي كه بشر در زندگي به دنبال آن است را مي‌توان در این امر الهی به دست آورد.

وي با تاکید بر ترویج ازدواج های آسان، افزود: حفظ امنیت اخلاقی جامعه تدوام بقاء نسل و فراهم شدن آرامش در خانواده و تاثيرات آن بر روي جامعه از جمله عواملی است که ضرورت ازدواج را انکار ناپذیر می‌کند.

غیبی با اشاره به ابعاد اجتماعی ازدواج، خاطر نشان كرد:  ازدواج بر مسائل اجتماعي تاثير مثبت دارد؛ به طوری‌که در هنگام ازدواج ، زن و مرد تعهداتي را نسبت به يكديگر خواهند داشت كه اين مسئله باعث مي‌گردد نظام خانواده پايدار تر باشد.

این استاد حوزه تصريح كرد: یکی ديگر از تاثيرات امر ازدواج برطرف شدن مشكلات فرهنگي در جامعه مي باشد؛ فرهنگي كه حاصل خانواده سالم است از جهت روحي و رواني خود به خود مي تواند به حكمت خداوند برگردد.

این مدرس حوزه  علمیه خواهران با اشاره به مسائل مادي،معنوي، اعتقادي، اقتصادي و فرهنگي در امر ازدواج، افزود: جايگاه ازدواج در كشورهاي اسلامي خيلي ارزشمندتر و كنترل شده تر نسبت به كشورهاي غير اسلامي بوده و داراي حد و مرز و ضوابط خاصي مي باشد كه پسنديده تر و معقولانه تر است.

غیبی افزود: ضوابط تعيين شده براي ازدواج در كشورهاي اسلامي باعث مي شود كه تعهدات اخلاقي بيشتر شود و بنيان خانواده محكم تر باشد.

 

*در ازدواج ازبلوغ عقلی غافل نشویم

معاون پژوهشی مدرسه علمیه امام خمینی (ره) کرمانشاه اظهار داشت: شرايطي كه براي ازدواج مشخص شده است به سن بلوغ رسيدن فرد از لحاظ فكر، جسم، ذهن، روح، عقل و ... مي باشد و همگي اينها بايد در نظر گرفته شود كه متاسفانه امروزه فقط به بلوغ سني و جسمي توجه مي شود.

وي در پايان خاطر نشان كرد: امروز علت اصلی افزایش آمار طلاق، بالا یا پایین بودن سن ازدواج است که بايد اين موضوع را پيگيري و كنترل كرد.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha