پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

سخنران مسجد مقدس جمکران با اشاره به این که روضه سیدالشهدا(ع) از مهم ترین شعائر دینی است، گفت: زنده نگاه داشتن فرهنگ عبودیت بالاترین سرمایه قیام امام حسین(ع) است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین رزاقی، سه شنبه شب در جمع زائران مسجد مقدس جمکران، با با بیان این که زیارت و روضه سیدالشهدا(ع) از مهم ترین شعائر دینی است، اظهارداشت: عزاداران، سربازان نهضت امام حسین(ع) و هیئات ها و محافل عزای حسینی نیز سنگرهای این نهضت هستند و هیچ گاه از حضور تشنگان معارف الهی خالی نخواهند شد.

وی افزود: دشمنانی که به دنبال هجمه به دین و معارف الهی هستند اگر با سنگرهای خالی مواجه شوند، می توانند بر ما غلبه کنند، ولی به برکت خون امام حسین(ع)، سربازان مکتب عاشورا همیشه در همه صحنه ها حاضر هستند.

این محقق حوزوی با بیان این مطلب که صحنه عاشورا، یکسره پیروزی و مجد برای امام(ع) و اولیا الله بود، ادامه داد:

صحنه کربلا در واقع تجلی عبودیت الهی است و بزرگترین هدف امام حسین(ع) زنده ماندن فرهنگ عبودیت بود؛ فرهنگی که خلقت بر مبنای آن شکل گرفت و ازطریق پیامبران الهی نشر داده شد.

حجت الاسلام والمسلمین رزاقی اضلفه کرد: عبودیت، فلسفه خلقت است و به همین دلیل نیز انبیای الهی به رسالت مبعوث شدند؛ پیامبر اکرم(ص) نیز خود را عبد می نامیدند و بر این عبودیت افتخار می کردند و بالاترین مرتبه و درجه خود را نیز عبدالله می دانستند.

وی با اشاره به این که عبودیت بالاترین مرتبه وجود است، گفت: پیامبران الهی و ائمه اطهار(ع) تمام عمر و وجود خود را صرف توسعه فرهنگ عبودیت کردند؛ امام علی(ع) به عنوان نگین آفرینش الگوی عبودیت الهی بود؛ شیعیان امام علی(ع) نیز باید در این راه گام بردارند؛ افتخار شیعه بودن حضرت به حدی است که ابراهیم خلیل الله(ع) نیز خود را شیعه امام می دانند؛ بنابراین حرکت در مسیر امام علی(ع) تنها با قلب پاک و عبودیت محقق می شود.

وی در ادامه حضرت زهرا(س) را اسوه تمام نمای عبودیت دانسته و اظهارداشت: حضرت زهرا(س) در عبودیت به حدی پیش رفته بودند که خداوند در موقع نماز خواندن ایشان، به ملائک فخر می کردند؛ زیرا حضرت توانسته بود به بالاترین مدارج عبودیت برسد.

سخنران این هفته مسجد مقدس جمکران خاطرنشان کرد: بالاترین افتخار حضرت عباس(ع) پس از آن همه افتخار در یاری ولی خدا(ع) این است که در زیارت نامه ایشان، حضرت را عبدصالح می نامیم؛ مقام عبد، مقامی است که هر کدام از ما باید با تلاش و کوشش و استعانت از خدا و اطاعت از امام زمان(عج) به آن برسیم.

وی در پایان گفت: مسجد جمکران، مسجد عبودیت است و هر کدام از ما باید از حضور در این مسجد و ارتباط با حضرت ولی عصر(عج) متحول شویم و مسیر زندگی خود را به سمت عبودیت سوق دهیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha