یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

آيا اين تراژدي درسی آموزنده را براي رهايي از اين دام به دنبال دارد؟ آيا فيلم ها و بازي هاي رايانه ای زمينه ساز آلودگي با قوانيني قدرتمند محدود مي شوند؟

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه، در پی جنایت دردناک مدرسه سندی هوک و کشتار 20 دانش آموز، حجت الاسلام والمسلمین احمد بحرینی رئیس مرکز تعلیمات اسلامی واشنگتن بیانیه ای صادر کرد که متن این بیانیه به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَإِذَا الْمَوْءُودَةُ سُئِلَتْ بِأَيِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ

ودر آن هنگام كه از دختران زنده به گور شده سؤال شود:

به كدامين گناه كشته شدند؟

آیات 8 و 9 سوره تکویر

حادثه غمبار مدرسه ابتدایی سندی هوک قلب انسانهاي با وجدان دنيا را به درد آورد. ٢٠ دانش آموز معصوم و بيگناه كه بين ٥ تا ۱۰ سال سن داشتند به همراه ٦ معلم و كارمند و مدير مدرسه در خون غلطيدند

إنسانيت در معرض خوشحالي شيطان قرار گرفت چون إبليس از كشته شدن انسان بي گناه در هر محيطي به ويژه مكان هاي مقدس لذت مي برد. مدرسه و كالج و دانشگاه در فرهنگ ديني ما به عنوان مكان مقدس قلمداد مي شوند. درهر جاي دنيا هر وقت كه مي شنويم دانش آموز يا دانشجو يا استاد بي گناهي كشته شده روح و قلب ما آسيب مي بيند. وقتي كه از كشورهاي مختلف مي شنويم كه مدرسه اي مورد حمله قرار گرفته جانمان به درد مي آيد. سعدی مي گويد :

بني ادم اعضاي يكديگرند

كه در آفرينش ز یك گوهرند

چو عضوي به درد آورد روزگار

دگر عضوها را نماند قرار

تو كز محنت ديگران بی غمی

نشايد كه نامت نهند آدمی

دليل اصلی اين همه درد و رنجي كه در اين زمان جانها را مي خراشد چيست؟

اتوبانی شدن ورود شيطان به جان انسان؛ اگر در گذشته جاده ها مال رو بود، ورود شيطان هم به جان إنسانيت مال رو (راه بسيار باريك) بود ، امروز كه جاده ها اتوباني شده رآه ورود شيطان هم به جان انسان اتوباني شده است. و در نتيجه آن، اديان در جامعه انسانی نمی توانند جايگاه حقيقي گذشته خود را ايفا كنند. سيستم خانواده در مسير انقراض و فروپاشي در حركت است ، انسانيت براي منافع مادي و دنيايي خود در جاده شيطان افتاده و همه اخلاقيات و معنويات را زير پا مي گذارد. توجيهات نفساني و مادي به جاي عقلانيت نشسته، بخش عمده اي از فيلم ها و سريال هاي امروزي انسانيت را دردام شيطان مي اندازد و به جاي رشد معنويات و اخلاقيات زمينه ساز بي هويتي و آلودگي انسان امروزي مي شود. بشريت در دام شيطان گرفتار است.

آيا اين تراژدي درسی آموزنده را براي رهايي از اين دام به دنبال دارد؟ آيا قانوني با پشتوانه اجرايي قوی در جهان ايجاد مي شود كه مدارس و كالج ها ، دانشگاه ها خط قرمز حمله باشند؟ آيا فيلم ها و بازي هاي رايانه ای زمينه ساز آلودگي با قوانيني قدرتمند محدود مي شوند؟ آيا قوانين مربوط به اسلحه در أبعاد مختلف حالت انقباضي شديد پيدا مي كند؟ آيا به جاي اين همه هزينه هاي سنگين و خطرناك براي بشريت، جامعه انساني به سمت هزينه براي ارتقاء معنويت و أخلاق تغيير پيدا مي كند؟  آيا جامعه جهاني به سمت صلح و دوستي و مهرباني خواهد رفت؟

در اين روزگار سنگين تلاش براي نزديكي و همكاري همه أديان و همه أفراد با وجدان و متخصصين و دانشمندان براي بازسازي جامعه انساني ضروري و تلاش براي گرفتن سلاح از دست سلاح بدستان فاقد صلاحيت ضروري است.

ما با دلی سرشار از تاسف و اندوه با همه خانواده هاي دانش آموزان و بازماندگان این حادثه تلخ إبراز همدردي نموده و برای آنان از خداوند صبر طلب می نماییم و  اميدواريم كه بار ديگر شاهد چنين ماجرايي در هیچ کجای دنیا نباشيم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha