یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
حجت‌الاسلام رئیسی

معاون اول قوه قضائیه با تاکید بر این که مسئله حجاب مسئله ای شخصی نیست، گفت: مقابله با بدحجابی نیازمند اقدامات توأمان فرهنگی و انتظامی است و تقدم کار فرهنگی، اقدامات انتظامی را نفی نمی کند.

حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با تاکید بر لزوم توجه به مقوله عفاف و حجاب، اظهار داشت: حجاب اسلامی از مسلمات فقه ما و از ضروریات شرعی و قانونی محسوب می شود.

وی با اشاره به این که قانون عفاف و حجاب به عنوان مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، وظیفه تمام دستگاه های فرهنگی، قضایی و انتظامی را تبیین کرده است، تصریح کرد: این قانون بسیار جامع است و دستگاه های مربوطه باید آن را اجرا کنند.

*ضرورت اجرای قانون عفاف و حجاب 

معاون اول قوه قضائیه با بیان این که مسئولان دولتی با اجرای قانون عفاف و حجاب، مجموعه دستگاه های اداری کشور را به امر حجاب توجه دهند، ابراز داشت: دستگاه های اداری کشور باید در زمینه ترویج فرهنگ حجاب برای بخش های دیگر الگوسازی کنند.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با تاکید بر این که امروز مسئله حجاب باید مورد تاکید و اراده همه دولتمردان و مسئولان نظام باشد، تصریح کرد: امروز غرب از طریق تهاجم فرهنگی با حجاب اسلامی مبارزه می کند و سلاح هایی را از جنس جنگ نرم در این زمینه علیه اسلام به کار می گیرد و ما  نیز باید از سلاح ترویج و حفظ حجاب علیه غرب و نظام سلطه استفاده کنیم.

*حجاب مسئله ای شخصی نیست

وی در پاسخ به این که برخی افراد، حجاب را مسئله حریم شخصی تلقی می کنند و نسبت به تذکرات انتقاد می کنند، تاکید کرد: حفظ حجاب اسلامی یکی از حقوق اجتماعی است و این گونه نیست که کسی بگوید بی حجابی من، به خودم ارتباط دارد.

عضو خبرگان رهبری افزود: ممکن است کسی نظری در مورد عدم پذیرش حجاب برای خود داشته باشد که این مسئله برای خود او محفوظ است و ما نمی توانیم به کسی مطلبی را تحمیل کنیم، اما حق ندارد حقوق اجتماعی را ضایع کند. دولت و مسئولان هم موظف هستند از حقوق اجتماعی پاسداری کنند.

*اقدامات توأمان فرهنگی و انتظامی

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی همچنین در پاسخ به سئوالی مبنی بر این که دستگاه قضایی در خصوص مقابله با بدحجابی، به مسئله فرهنگ سازی تاکید بیشتری دارد یا اقدامات انتظامی، گفت: اقدامات فرهنگی و انتظامی باید همزمان باشد؛ بی حجابی یا بدحجابی علاوه بر این که مسئله ای ضدفرهنگی به شمار می رود در عین حال اگر کسانی با بی حجابی، بی عفتی و شرارت نسبت به حقوق اجتماعی تعدی کنند باید مورد برخوردهای انتظامی و قضایی نیز قرار بگیرند.

معاون اول قوه قضائیه در پایان با تاکید بر این که به هیچ عنوان اقدامات فرهنگی، برخورد انتظامی را بی نیاز نمی کند، تصریح کرد: البته کار فرهنگی تقدم دارد، اما به معنای نفی اقدامات انتظامی نخواهد بود.

انتهای پیام/ 313 /33

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha