شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
سبجانی

حوزه/ اکنون که به خاطر این مناسبت های نورانی شاد و خوشحالیم، دل¬های ما به خاطر اوضاع و مصیبت های جهان اسلام و تجاوز های آشکار به کودکان و زنان و پیران توسط تروریست های تکفیری اندوهگین است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از کربلا، پیام حضرت آیت الله سبحانی به یازدهمین جشنواره بین المللی بهار شهادت از سوی حجت الاسلام والمسلمین محسن حیدری عضو مجلس خبرگان رهبری قرائت شد. ترجمه فارسی این پیام به این شرح می باشد:

الحمد لله رب العالمین و الصلاة والسلام علی محمد و آله الطاهرین.

و سلام و درود بر گل خوشبوی پیامبر حسین بن علی و برادر باوفایش ابی الفضل العباس و فرزندش امام زین العابدین (سلام الله علیهم أجمعین).

صادقانه ترین سلام ها و خالصانه ترین تبریک های ما تقدیم به تمام مسلمانان جهان و حاضران در جشنواره که خداوند همه آنها را حفظ کند و به آنها توفیق عنایت کند.

همچنین از برادران آستان مقدس حسینی و عباسی که مسؤولان برپایی این جشنواره زیبا هستند تقدیر و تشکر می­کنیم.

ضمن تقدیر و تشکر از مسؤولان جشنواره به خاطر دعوت بنده به این جشنواره متاسفانه به خاطر مسؤولیت ها و شرایط موجود امکان حضور در جشنواره فراهم نیست و برای مشارکت در جشنواره به این پیام بسنده می­کنیم که از سوی گروه ایرانی از جانب ما تقدیم شما می شود.

برپایی جشن میلاد اولیاءالله امری دینی است

کسی که تاریخ اسلام را مطالعه نماید، به این واقعیت پی خواهد برد که مسلمانان کشورهای مختلف از دیرباز سالروز میلاد پیامبر(ص) را جشن می گرفته اند و سخنرانان و شعرا در این مناسبت بر فرار منبرها به سخنرانی و بیان مناقب، مدح و ثنای قرآنی پیامبر(ص) و بیان ابعاد مختلف زندگی ایشان می­پرداخته اند و دراین کار خود به این آیه اقتدا کرده اند که می­فرماید: «و رفعنا لک ذکرک». این آیه بر این نکته دلالت دارد که زنده کردن یاد رسول خدا (صلی الله علیه و آله) امری مطلوب می باشد و بر این اساس، برپایی جشن میلاد ایشان از مصادیق آیه به شمار می رود.

برپایی جشن میلاد ائمه علیهم السلام نشانگر محبت است

خداوند متعال مسلمانان را به محبت و دوست داشتن ذوی القربی امر نموده و فرموده: «قل لا أسألکم علیه أجرا إلا المودة في القربی» و از سوی دیگر دوست داشتن ائمه(ع) از دو طریق صورت می­گیرد:

1. پیروی از راه آنها که راه هدایت و نیکی است و اقتدا به فضائل اخلاقی و ویژگی های پسندیده آنها.

2. زنده کردن یاد آنها به روش های مختلف از جمله برپایی جشن های ولادت آنها و اظهار دوستی و محبت نسبت به این خاندان.

جشنواره بهار شهادت نیز گامی در جهت زنده کردن یاد پیامبر (صلی الله علیه وآله) و اظهار دوستی فرزندان و جانشینان پیامبر(ص) می­باشد به ویژه با توجه به اینکه این جشنواره شامل سخنرانی ها، شعرخوانی ها و مدیحه سرایی هایی است که بیانگر سیره و فداکاری ها و ابعاد مهم زندگی آنها می باشد.

حضرت مسیح نیز سالروز نزول سفره آسمانی بر خود و حواریونش را رور عید می­خواند و قرآن کریم دراین زمینه می فرماید: «ربنا أنزل علینا مائدة من السماء تکون لنا عیدا لأولنا و آخرنا و آیة منک و ارزقنا و أنت خیر الرازقین».

بدین ترتیب حضرت مسیح (علیه السلام) سالروز نزول یک نعمت مادی از جانب خداوند را جشن می گیرد، پس چگونه ما به واسطه نعمت­های بزرگی همچون میلاد پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) یا مبعث شریف ایشان یا ولادت های خاندان پاک ایشان شاد و خوشحال نباشیم، حال آنکه این خاندان جان و مال خود را در راه دعوت به سوی خدا فدا کردند.

اما اکنون که به خاطر این مناسبت های نورانی شاد و خوشحالیم، دل­های ما به خاطر اوضاع و مصیبت های جهان اسلام و تجاوز های آشکار به کودکان و زنان و پیران توسط تروریست های تکفیری اندوهگین است؛ جنایت هایی که با برنامه ریزی های دستگاه های اطلاعاتی غربی و صهیونیستی با هدف تجزیه جهان اسلام و نشر هرج و مرج و نا امنی و ویرانی در جهان اسلام و سرگرم ساختن مسلمانان به درگیری های ویرانگر و تضمین امنیت اسرائیل غاصب انجام می شود.

ما به صاحبان وجدان های زنده و مسلمانانی که نسبت به دین، مقدسات و وطن خود غیرت دارند، هشدار می دهیم که با جدیت و اراده محکم به مسؤولیت خود در این شرایط سخت عمل کنند و در برابر تبلیغات فریبکارانه شبکه های ماهواره ای مزدور غرب و شرق بایستند و دست پلید آنها را در ایجاد نفاق و دودستگی و اختلاف میان مسلمانان با استفاده از تروریست های تکفیری رسوا سازند.

در پایان

به مرجعیت عالی عراق که این کشور را از تفرقه، دودستگی و فروپاشی در برابر تروریست­ها حفظ کرده، سلام و درود می­فرستم.

همچنین به تمام اقشار ملت نجیب عراق سلام می­کنم و از آنها می خواهم گرد قرآن کریم، سنت نبوی شریف و تعالیم عترت پیامبر(ص) جمع شوند و همگی در برابر دشمن پلید خود متحد شوند و فرهنگ اسلامی و ثروت های کشور خود را حفظ کنند و از این ثروت ها برای سازندگی، آبادانی و پیشرفت و خوشبختی نسل­های آینده خود استفاده کنند.

خداوندا به بندگان شایسته خود امنیت عنایت کن و کشور و سرزمین و ثروت های آنها را از گزند دشمنان حفظ کن، إنک مجیب الدعوات.

جعفر سبحانی، قم مقدس

1/شعبان المعظم/ 1436 ه.ق

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha