دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۵ ذیقعدهٔ ۱۴۴۵ | May 13, 2024
حضرت خدیجه

حوزه/ استاد و مشاور حوزه خواهران گفت: حضرت خدیجه(س) به خاطر عفت و پاکدامنی آن هم در عصر جاهلیت، ملقب به طاهره بوده و توفیق مادری حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) و أم المومنین بودن را پیدا کردند.

به گزارش  خبرگزاری «حوزه»، خانم نصرت رضائیه ضمن تسلیت به مناسبت وفات همسر گرامی پیامبراکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) حضرت خدیجه کبری(سلام الله علیها)  اظهارداشت: اندیشه ها ما کمتر از آنست که بتوانیم شخصیت آن بانوی بزرگوار را معرفی کنیم، ایشان به خاطر عفت و پاکدامنی آن هم در عصر جاهلیت، ملقب به طاهره بوده و توفیق مادری حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) و أم المومنین بودن را پیدا کردند.

ایمان آوردن حضرت خدیجه(سلام الله علیها)

استاد حوزه علمیه خواهران خاطر نشان کرد: زمانی که حضرت محمد(صلی الله علیه و آله و سلم) به غار حرا برای عبادت می رفتند، آن بانوی بزرگوار برای شان غذا می بردند و به حضرت سر می زدند، تا اینکه آن چهل روز به پایان رسید و وقتی پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) نزد حضرت خدیجه(سلام الله علیها) آمدند، پیامبرگرامی به خاطر روحیه لطیف خانم ها قصد مقدمه چینی برای بیان مبعوث شدن به پیامبری داشتند که تا حضرت شروع کردند آن بانوی بزرگوار لبخندی زدند و فرمودند: یا محمد! من از سال های قبل نبوت را در پیشانی تو می دیدم و اولین زنی بودند که به دین اسلام ایمان آوردند.

همراهی در اولین نماز

وی بیان کرد: اولین نماز جماعتی که رسول الله(صلی الله علیه و آله و سلم) به پا داشتند متشکل از سه نفر بود، حضرت خدیجه، اولین زن و علی (ع) اولین مردی  بودکه به پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) ایمان آورده بودند، این برای مردم آن زمان خیلی جالب بود.

ثروت حضرت خدیجه(سلام الله علیها)

وی در ادامه افزود: آن بانوی بزرگوار به خوبی همسرشان را تایید و تکریم کرده و از هیچ کمکی در زمان بحرانی جاهلیت برای ترویج اسلام دریغ نکردند که حتی رسول الله(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند: اگر ثروت خدیجه نبود من نمی توانستم به این راحتی اسلام را گسترش دهم، ایشان با ایمان کاملی که داشتند ثروت خودشان را در اختیار حضرت قرار دادند، خصوصا آن زمانی که پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) در شعب ابی طالب در سخت ترین شرایط اقتصادی و اجتماعی بودند، آن چیزی که دین اسلام را به همه نشان داد سرمایه حضرت بود.

یاد و خاطره آن حضرت

استاد رضائیه در پایان گفت: پیامبر گرامی اسلام(صلی الله علیه و آله و سلم) برای آن بانوی بزرگوار احترام بسیار ویژه ای قائل بوده و هرگاه به یاد ایشان می افتادند چشمانشان گریان می شد و حتی برای دوست داران آن بانو قطعات گوشت قربانی می بردند و همیشه ذکر و خیر آن حضرت را می کردند و می فرمودند: خدیجه اولین زنی بود که به من ایمان آورد آن هم در شرایطی که همه من را ترک کرده بودند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha